Oma blogiluettelo

keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

SugarNellie-kortti

Vihdoinkin sain aikaseksi onnittelukortin Matiakselle. Minä vain huonosti tunnen näitä leimasimia mutta kyllä tämä pojalle kelpasi, en kyllä tiedä siis onko tämä tyttö vai poika. Kirjavat paperit ovat Jämsän Papruksesta, leimasin Finnstamperilta, kukat Mummelilta ,nauha Tiimarin ja leimakuvan olen saanut Marlilta. Tuo tumma sininen paperi on tosi kaunis vaikka se ei tässä erotu.

6 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

Tosi hellyttäviä kortteja sinulla!

Elina kirjoitti...

Tulin vastavierailulle - vähän jälkijunassa tosin. Piti nimittäin jo aiemminkin kiittää decoupage-vinkistäsi, täytyy kokeilla seuraavan työn kanssa. Tai sitten voisi joskus hankkia oikeita decoupage-papereita jos onnistuisivat paremmin.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Heh, hauska haalaripoika! Niistä kyselemistäsi puuvillaisista sukkalangoista: koostumus on 55% pv, 25% polyamidia, 20% polyakryylia. Tosi pehmoista lankaa. En vielä ole testannut, mutta onhan niissä tekokuitua aika lailla vahvikkeeksi, ja ainakin niitä myydään ihan sukkalankoina. Aiemmin olen kutonut sukkia puuvillasta ja laittanut rullalangan rinnalle kaveriksi, ja ne ovat kyllä hyvin kestäneet. Tekotapa on vaan hiukka työläs. Puuvillasta saa hyvät kesäsukat, kun en voi käyttää kiristäviä kuminauhallisia.

sari kirjoitti...

Söpöläinen kortti! Ihanat värit ja paprut. Tätä leimasinta en ole aiemmin nähnytkään.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
jostain tänne löysin ja kommentoin sen verran, että tämä leimakuva on SugarNellien ei siis Magnoliaa. Kiva kortti kuitenkin. Hyvää jatkoa!
terveisin TuulaL

MInä itse kirjoitti...

Kiitos TuulaL oikaisusta. Minähän en näitä kaikkia tiedä olleskaan, siis mukavaa että virheet oikaistaan :)