Oma blogiluettelo

lauantai 7. maaliskuuta 2009

Kortti silpuista

Näitä pitää tehdä lisää. Bongasin Ritvan haasteen Mimikon sivuilta tehdä kortti jämäsilpuista. Minä väkersin ensin kaitaleet valkoiselle paperille koska osa on aikas ohuita ja sitten leikkasin sopivan kokoiseksi. Mitenkähän toiset tämän rakenteli? Tässä väritin kokeeksi nallen H2O värillä, nauha tosi vanhaa,ääriviivatarrat väritin kynällä ja kukat viime kesän värityksiä mökillä jotka olivat jo jääneet unholaan. Tällä osallistun siis Ritvan haasteeseen melkein viime tipassa:))

11 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Siis niin suloinen ja kaunis kokonaisuus tämä korttisi !

Maaret kirjoitti...

Tosi hauska kokonaisuus ja toi leimakuva on upeasti väritetty. Haastoit minut silpuista tekemään kortin:) Olen sellaisen jo aikaisemmin tehnytkin, saattaapi olla, että teen vielä uudestaankin:)
täältä löydät korttini!

Ritva P kirjoitti...

Kiitos kun osallistuit. Kaunis kortti. Hienot värit.

Päivi kirjoitti...

Onpa hyvännäköinen kortti, silpuista saa kaunista aikaan. Kaunis on tuo Jehkottaren haastekorttikin. Ja tosi hyvin väritelty molemmat! Mutta mikä kumma on H2o väri?

kati kirjoitti...

oikein ihanan kortin olet tehnyt jämistä, ihana nallukka =)

Marjukka kirjoitti...

Hieno kortti! Ihanasti olet sen värittänyt! Hieno idea nuo nauhat taustalla!

Piia kirjoitti...

Ihanaa jälkeä olet saanut jämistäkin aikaan :) Tarttis varmaan itsekkin toteuttaa muutama tällainen kortti ... materiaalipulaa jämien kohdalla ei ainakaan tule kun koko pöytä meinaa niihin hukkua :D

selma kirjoitti...

Tuo on kyllä toteuttamisen arvoinen haaste, silppua aina jää, kun kortteja askartelee. Oikein onnistunut on silppukorttisikin.:)

MarLi kirjoitti...

Kaikki silput ja jämät on aina hyvä käyttää :)
Kiva kortti, eikä uskois pöydänsiivous materiaaleiksi :)

Mimiko kirjoitti...

Oikein soma tuo nalle ja tosi kivasti sopii paperit yhteen. Hieno kortti :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella ihanasti olet onnistunut tässä haasteessa noi silput meillä kun tuppaa jäämään laatikon pohjalle tai sit hoitolapset viene askarteluihin! upea kokonaisuus! pitäs tehdä tälläinen silppu kortti joskus!