Oma blogiluettelo

perjantai 23. lokakuuta 2009

P*skarteluhaaste #11

Haastetehtävänä tällä viikolla onkin tehdä kortti isälle tai vaihtoehtoisesti miehelle joten minä tein ihan hirvimiehelle...onhan sitten jo valmiina varastossa kun talvella tarvitsee. Kukkaset leimasin ihan itse ja leikkasin retrokukkaleikkurilla sekä päälle laitoin Perfect pearlsia...senkin käyttö vaatii harjoittelua kun menee helposti liikaa. Paperin olen ostanut Taavalta ja kirjaimet tein Guttiksella:)

13 kommenttia:

Paulette kirjoitti...

Upea kortti! Hauska katse tuolla hirvellä ja kauniisti olet kuvan värittänyt.

mummeli kirjoitti...

Upea kortti, tuo hirvi on sen oloinen että me voitetaan. Ihanaa tuo taustapaperi, onko tuo sininen siinä paperissa vai oletko lisännyt muuten vain. Kukka on myöskin kauniisti onnistunut.

Hilkka kirjoitti...

Mummelille tiedoksi että kyllä nuo siniset kukkat, aika isot sellaiset, ovat tuossaa paperissa valmiina, paperihan on kooltaan 12"x12"

SannaS kirjoitti...

WAU! Upea kortti! Tosi kaunis kokonaisuus ja ihana paperi! =)

Susa kirjoitti...

Kaunis kortti!! Tuo hirvi on kyllä niin mainio!!! Upea kokonaisuus!!

PäiviR kirjoitti...

Suloinen, mutta samalla miehekäs kortti. Aina näitä kortteja katsellessa tulee mieleen mitä pitäisi kokeilla itsekin. Tuo kukka olisi aivan pakko testata ja sitten, miten ja millätavalla olet värittänyt hirven taustaa? Pehmentää kovasti leimakuvien käyttöä, kun oppisi jonkin keinon valkoisen taustan väritykseen.
Aika hienoja ostoksia olet tehnyt näin ostolakon aikana :).

Maila kirjoitti...

Kiva lämäripoikakortti.....onkohan Lukon pelaajia? Postin tuomassa kuusileimasimesta saa varmaankin kaumniita joulukortteja...pitäis' varmaan hankkia itsellenikin.

Toukoleeni kirjoitti...

Tuo kukka on tosi kivasti tehty.Tuo kuuluu mulla taas sarjaan tavarat hommattu ,vain toteutus puuttuu.

Ritva kirjoitti...

Jee, nyt tulee voitto ja vielä nautitaan pelistä - mainio kuva, hienosti väritetty, värit sopivat hyvin yhteen, tuo kukka on upea!
ja hih, kommenttiisi blogissani, kyllä kaikki on aina jossain muualla, mutta joskos sen askartelunurkkauksen jossain vaiheessa saisin...

Mimiko kirjoitti...

Tosi hieno kortti ja värit oikein kauniit yhdessä :)

Jeenni kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Värit on kauniit ja sointuvat hyvin yhteen. Kukka on tosi kiva ja luotu juuri tätä korttia varten. Mielestästäni kortti sopii niin miehelle, kuin pojallekin. :o)

Marjorie kirjoitti...

Upea kortti miehelle! Mahtavat nuo kukat ja leimakuva on taidokkaasti väritetty!

Maaret kirjoitti...

Oho, multa on jostain syystä jäänyt kokonaan tämä magee kortti huomaamatta, sorry. No, nyt sitten kerron, että huippukiva on ja toi leimasin on kyllä ihq, joten tykkään tietenkin:)