Oma blogiluettelo

perjantai 15. tammikuuta 2010

P*skarteluhaaste #22

Vaihteeksi pelataan taas Bingoa tällä viikolla:)
Minä valitsin kuvioleikkurin, kukan ja sinisen. Taustapaperi on yllätys...yllätys... viime vuoden kalenterista, myöskin tuo boordi on tehty samasta arkista:))

7 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Moikka hilu! Kiitos taasen kauniista kommenteistasi!!!! Älä yhtään aliarvioi taitojasi, sillä osaat tehdä kauniita kortteja, ja käyttää myös hienosti kierrätysmatskuja hyväksesi. Tämäkin kortti on niin ihana väripläjäys :)) Kivasti olet laittanut tyttelin boordin päälle istumaan. Mukavaa viikonloppua sinulle!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Ihanan dramaattiset värit ja ihana tuo sydänboordi.

PäiviR kirjoitti...

Tosi pirteä kortti. Hienosti olet käyttänyt kierrätysmateriaaleja hyväksi, loistava idea! Tuo boordi on muuten suosikki leikkurini.

minde kirjoitti...

Jännä tausta, kantsii kierrättää. Mulla pakkaa jäämään laatikon pohjalle...vaikka talteen ottaessa kuvittelen niitä käyttäväni "ihan pian"...

Leenamummi kirjoitti...

Ihanan pirtsakka ja samalla jotenkin myös hempeä kortti!
Minä kyllä laitan talteen melkein kaiken, mutten millään tahdo raskia käyttää, siis minden tavoin säilön laatikon pohjalle;)

Västäräkki kirjoitti...

Onpa komeat värit, ja nuo taustan pisarat tuovat korttiin jännän kolmiulotteisen tunnelman. Kierrätetty materiaali on aina kotiinpäin, tulee itsellekin hyvä mieli, kun sellaista saa korttiin ujutettua.

Jeenni kirjoitti...

Tosi kiva kortti! Tyttö on väritetty kauniisti ja koristuksia juuri sopivasti. En olisi heti uskonut, että paperi on kierrätetty, hyvä, hyvä Hilu! :)