Oma blogiluettelo

perjantai 20. elokuuta 2010

Sytykeruusuja ja ompeluksia

Viikko sitten harjoittelin naapurini kanssa sytykeruusujen tekoa. Olipa kivaa hommaa, näillä saakin monta kertaa mökillä uunia sytyttää:)

Edit: Ei pitäisi kiireessä kirjoitella yhtikäs mitään kun ajatukset ovat männikössä...kiitos Outi ja Maaret!!Tässä syy miksi en ole kortteja ehtinyt tekemään kun ompelin pinon pannulappuja:) Nythän onkin sadetta luvassa joten ehkä tuo kortti-innostus lähtee sitten vauhtiin...paitsi että ensi viikolla on tiedossa vierahia:) Aivoissa kyllä raksuttaa torkkupeiton tekokin...malli on jo selvillä...

6 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Tosi hienoja ruusuja sait aikaiseksi! Minä luulin, että ne on kynttilöitä -mutta siis ovat ilmeisesti niitä sytykeruusuja justiinsa?!

Tuleeko muuten tuo sinun nimi ja vuosi helpostikin tuohon kuvaan? Photoshopillako sen teet?

Maaret kirjoitti...

Upeasti onnistuneita sytykeruusuja:) ovat ihastuttavia viemisiä kyläpaikkaan, jossa on takka, leivinuuni tai puulämmitteinen sauna. Ne ovat hyödyllisiä, palavat pitkään ja lisäksi ovat tavattoman kauniitakin:)
Kauniita pannulappujakin olet taas ahkeroinut ja kokemuksesta tiedänkin, että ovat laadukkaita, huolella tehtyjä, joita ei tosin millaan raaskisi käyttää. Omani, joita olet lahjaksi sinulta saanut, ovat kyllä näkösällä ja ihan käden ulottuvilla aina, mutta en niitä likaa:)
Loistavaa viikonloppua!

Rva Kepponen kirjoitti...

Tosi hienot patalaput. Minä nimittäin ensi vilkaisulla luulin niitä korteiksi :)

Jeenni kirjoitti...

Ruusut ovat niin kauniita, että menisivät ihan koristeinakin! Ja nuo patalaput on tosi siististi ja huolellisesti tehtyjä! Komeita ovat!!!

minde kirjoitti...

Sytykeruusut on ihan mahtavia. Sekä tehdä että käyttää. Ja pannulaput on, kuten edellä jo todettiin, siistejä.

Ritva kirjoitti...

Onpa upeita sytykkeitä ja aivan ihania pannulappuja, wau!