Oma blogiluettelo

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Kummitytölle nimipäiväonnea

Saapa nähdä mitä neiti sanoo kun ei saanutkaan ihan sinistä korttia vaan turkoosin:) Ei ollut mitään sopivaa varastossa niin piti äkkiä tekaista. PB:n rintsikkakissahan sopii oikein hyvin näin myräkkäiseen päivään, jospa se toisi vähän iloa hänen työpäiväänsä---voin jo kuvitella hänen ilmeensä:)

7 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Tämä on suloinen kortti ja hyvinhän onnistuivat nuo tuikkukortitkin. Magnolian kortti vielä ihanampi, mielestäni!!!Mä tein vain yhden tuikkukortin... jää väkisinkin klenkottamaan, en tykkää. Sopisi mun tehdä niitä, jos laittaisin vaikka kaksi Jim -patukkaa kynttilöiden sijaan. Kauniilta kyllä näyttävät molemmat tuikkukorttimallit:)

Toukoleeni kirjoitti...

Kivan simppeli kortti.

SannaS kirjoitti...

Voi miten ihana!! Tosi kaunis suloinen kortti!! =)

Anitta kirjoitti...

Hyvö kortti, hauska kuva josta tykkään itsekin.Jostain vaihdosta aikoinaan olen muutaman saanut. Katselin sinun ostoksia tuolla alempana Tampereelta. Hyvä on sinunkin saalis. Kerro mitä mieltä olet tuosta leveästä boordilävistäjä kohokuvioijasta. vai mikä se oikea nimi mahtaa olla. Itse hankin sen vuosi sitten messuilta Heinikasta,kerran kokeilin en tykännyt. Hyllyllä ollut. Pitäis laittaa vissiin myyntiin. tai jotain.

Paulette kirjoitti...

Ihana kortti ja kaiken kruunaa tietysti upea kisukuva!Tuota olen aina miettinyt,pitäiskö itsellekin hankkia...

Susa kirjoitti...

Kaunis!! Kertakaikkisen ihana!! :)

Olihan ne kukkien reunat ittesudittuja... kimalleliimoineen ;)

Tarja kirjoitti...

Ihana kortti, ja mä niin tykkään tästä leimakuvasta, saa hyvälle tuulelle :)