Oma blogiluettelo

lauantai 11. joulukuuta 2010

Vielä parit tuikkukortit


Viikolla tein vielä kahta mallia olevat tuikkukortit kun huomasin etteivät ne varastossa olevat riitä.Kyllä näissä vaan aikaa menee.
Muuten olenkin nyt syventynyt ihan ompelukoneen äärellä työskentelemään, pari korttia olisi vielä pakko saada....mutta onneksi aikaa on...saas nähdä ehdinkö?


9 kommenttia:

-maiju- kirjoitti...

Voi Hilkka, miten kauniita taas!
Mulla surrasi perjantaina ompelukone, 13 essua valmistui myyjäisiin - joissa taas kukaan ei tuntunut mitään ostavan, huomenna vielä toinen mahdollisuus...

Katukettu kirjoitti...

Vautsi!!! Aivan ihania kortteja!!!! Saatan lainata tuota siun ideaa tuon nauhan kanssa, miten oot sen tuohon tuikkukortin taskun reunaan laittanu!!! ;)

Jeenni kirjoitti...

Aivan ihania on nämäkin!!!

Maaret kirjoitti...

Kivat tuikkukortit, varsinkin toi alimmainen on mun mieleen. Mä en ole saanut vielä ensimmäistäkään toteutettua, tänään sentään otin mallin talteen:)

Tirpuunen kirjoitti...

Hienoja tuikkukortteja olet tehnyt, minäkin tykkään erityisesti tuosta alimmasta, vaan on tuo ylempikin iloinen ja energinen. Hyvää joulunodotusta sinulle!

Merkkari kirjoitti...

Voi kuinka ihania kumpikin niin erityylinen. Tuo lumiukkoleimasin on kyllä mainio :)

Pitsihame kirjoitti...

Ihastuttavia tuikkukortteja kivoine yksityiskohtineen!!!

Viipula kirjoitti...

Voi kuinka paljon kauniita joulukortteja! Ja ihania nuo kuuset tuossa alla:)

Harmittaa, kun työ ja vapaa-ajan toimet vievät aikaa liikaa katsella muiden blogeja, no joulun jälkeen helpottaa ja aikaa löytynee enemmän:)

Paulette kirjoitti...

Taas olet ollut ahkerana. Niin kauniita joulukortteja kerrassaan!