Oma blogiluettelo

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Vihdoinkin yksi kortti12 kommenttia:

Merkku kirjoitti...

Morjens!
Mä jo luulin, että sä oot hautautunut jonkin tilkkutäkin uumeniin!
Hienon kortin olet tehnyt. Takkuamisesta huolimatta!
Mulla myös nää inspiraatiot tulee ja menee. Välillä ei malttais nukkuakaan kun niin tekis mieli tehdä vaan kortteja ja välillä taas ei tee mieli ees vilkaista kortteihin päinkään.
Hyvää loppuviikkoa!

Heininen kirjoitti...

Hei!
Ihanan kortin olet saanut aikaiseksi takkuamisesta huolimatta...minullakin iski viime viikolla taas jumi korttien suhteen,liikaa kaikkea muuta tekemistä pyörii mielessä,niin ei malta keskittyä...ehkä taas viikonloppuna sitten korttejakin :)

Pitsihame kirjoitti...

Kiva kun sait kortin tehtyä, onkin kaunis ja kevättä enteilevä...
Toivottavasti myynti- yms hommat ovat kunnossa!

Apris kirjoitti...

Valmiista kortista ei kyllä huomaa, että olisi ollut takkuista. Tosi kaunis ja kivoissa väreissä oleva kortti. Ihana kuva.

Marjorie kirjoitti...

Täytyy yhtyä edelliseen kommenttiin, ei yhtään kyllä huomaa, että kortteilu olisi takunnut. Kaunis kortti, ihana kuva ja pirteät kukkaset!

Ansku kirjoitti...

Minustakin tämä kortti on todella kaunis ja onnistunut!!Ei huomaa millään lailla,että olisi ollut "vaikeuksia" tekemisessä.Kuva on oikein ihana ja väri myöskin.Kukat sopivat koristeiksi erinomaisesti.
Kyllä kaikille varmaan välillä tulee taukoja,ettei huvita tai ehdi kortteilla.Ja aina kyllä itselläkin on sitten käynnistymisvaikeuksia,viimeksi joulutauon jälkeen.Niin ja kun oli aiemmin tehnyt joulukortteja ähkyyn asti:)

Paulette kirjoitti...

Ei kortistasi huomaa kyllä lainkaan, että sen tekeminen ois kinkkistä ollut. Mielettömän kaunis kaikin puolin! Jospa se siitä nyt käynnistyykin, uusi inspiraatioaalto...

Maaret kirjoitti...

Oi joi, onpas namu kortti mun mielestä:) Itse kun en juurikaan osaa pinkkiä käyttää, mutta kokeilla kyllä täytyis tämän nähtyäni, ihastuin:)

SannaS kirjoitti...

upeestihan se sujuu...valtavan kaunis ja herkkä kortti!! =)

maiju kirjoitti...

Voi kun on niin kaunis ja tunnelmallinen kortit. Tästä kortista oikein huokuu lämpö.

Maila kirjoitti...

Tosi hieno kortti. Mistä noita kauniita kuvia voi hankkia? En ole vielä löytänyt vaikka olen monien askarteluliikkeiden sivuilta etsinyt.

Ritva kirjoitti...

Hyvinhän tuo sujuu, ihana kortti, niin romanttinen vanhanajan kuva ja nätit paprut! Ja tuo peitto, vau!

Ja kysyit kiekuraleimasimesta - kun vaan muistaisin....olikohan se Paperinauhasta sellaisesta setistä, jossa oli muitakin...oliko siinä se lintu samassa....minulla on hyvä muisti, mutta harvinaisen lyhyt :)