Oma blogiluettelo

lauantai 19. helmikuuta 2011

Surffailua netissä

Viime viikonloppuna hiukka nettikaupoissa kävin aikani kuluksi. Purppurataivaasta tipahti postilaatikkooni satsi jotain tarpeellista...nuo ihgut pikkuperhosleikkurit---tulee tosi somia pikkuperhosia niillä ja tietenkin perhoskohokuviointitaskukin---niin ja kieloleimasinkin:)

Ja nämäkin ovat tulleet jo aiemmin Purppurataivaasta, pääsee vaikka joulukortteja tekemään tuolla lumihiutaleleimasimella, vähän Tacky Glue-liimaakin, Eiffeltornileimasin sekä ruusujuttu:)
Ahneuksissa Paperellasta vähän stansseja...hih:) Niin sitten vielä on tulossa yksi pakettikin, se vaan viipyy mut tulos on---Heinikasta" ihan pieni" tilaus:)
Tämän kirjan olen ostanut jo aiemmin Suomalaisesta kirjakaupasta, siinä on kaikkea kivaa:)

10 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Ihania ostoksia.
Olen edelleen aikeissa ostaa joko Big Shotin tai Cuttiksen. Sitten ei kai taas hetkeen voi rahanmenoa ostaa, kun stanssikuume iskee...

Maaret kirjoitti...

Hilu, sähän olet ihan "hulluna" törsäillyt, tietäen vielä mitä Heinikastakin on tulossa:)
Ihan kivoja ostoksia ja noissa on monen monta juttua, mitä voisin itsellenikin ottaa ja ihan HETI :):)

Pitsihame kirjoitti...

Kivoja ostoksia, sellaisia mitä jokainen askartea harrastava tyttö haluaa. Oikein mukavia askarteluhetkiä sinulle uusien lelujen myötä:)

Merkku kirjoitti...

Kiitos vaan onnitteluista Hannu Hanhi! Täytyyhän sitä joskus jonkun muunkin voittaa HIH!
Sähän oot pannut tilin sileeksi! Täytyy näyttää mun miehelle, joka on huolissaan kun mä ostan kuulemma kaikki kaupat tyhjiksi ettei muille jää mitään! :):)

Viipula kirjoitti...

Upeita ostoksia. Sopiiko nuo stanssit guttlebuggiin?
Valloittavan ihania vintagetyylisiä tyttö-kortteja!

Anemone kirjoitti...

Kivoja ostoksia! On se kiva nähdä kun muutkin repsahtaa...:))

-maiju- kirjoitti...

Oho, kaikee kivaa oletkin ostellut. Vähän aikaa sittenhän mulle kävi kanssa, että tilailin vähän sieltä sun täältä, nyt en kyllä vilkaisekaan pitkään aikaan mitään. Paitsi tuo lumihiutaletaustaleimasin, miksen semmoista huomannut kun Purppurataivaasta tilailin? Täytyy ehkä jossain vaiheessa katella, jos vaikka....

Mervi kirjoitti...

Juu ihania ostoksia, joitain samoja löytyy täältäkin. On se kumma kun pitäisi pakata ja pistää tavarat kasaan, niin pitää vielä tilata lisää tavaraa... näin siis meillä ja taitaa olla sama siellä!
Koita tareta;-))m

AN kirjoitti...

Ihania ja kelpais kyllä tännekkin--suurinta osaa noista en omista--huh-täytyy ka ostaa sitten.kerran sinäkin--

Ritva kirjoitti...

Jaahas, että pikku shoppailua....itsekin olen nyt kaksi viikkoa vapaalla, joten saapi nähdä, miten eukon käy....hiirikäsi klikkaa - iikkk, täytyy yrittää hillitä itseään....