Oma blogiluettelo

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Unikeonpäivänä

Melkein olin Unikeko mutta en ihan, vaan nousin reippaasti ylös...lasi vettä ja sitten vaatteet ylle sekä Kylpylän rantaan katsomaan Heinolan unikeon valintaa. Tarjolla oli hyvin hautunutta ohrapuuroa tykötarpeineen, samoin kahvia. Vanha kaupungin paloauto toi seeprapukuun puetun unikeon virran äärelle---tuskin nukkui vaikka sanoivat että kuorsaa. Vuoden unikeon kunnian tänä vuonna sai  liikuntatoimenjohtaja Matti Nieminen:)Suunnistin sitten tullessani piipahtamaan Kätsylään, kyselemään Tiitsan kuulumisia...siellä olikin kaikki niin innokkaasti työn touhussa vaikka säätila onkin täällä aivan polttavan kuuma, ei yhtään tuulenvirettä!
Seuraavaksi puhelinsoitto ja sitten torille kahveille--taas. Ruusupuun Marjon kanssa treffattiin ja istuttiin ihan koko rahan edestä 3,5 tuntia eikä mitään ongelmaa. Marjo oli maanantaina aloittanut loman joten meillä asiaa riitti:)) Kiitos kahvi- yms seurasta!!

4 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Kiitos vaan käynnistä. Postasinkin siitä tuonne käsityöblogin puolelle (oikein nurin sekaisin) en vaan saanut linkitettyä sinua.

Merkku kirjoitti...

Morjens!
Arvaas mitä.....KKS-leimasimet LÖYTY!
Ihan näkyvillä olevassa laatikossa melkein päällimmäisinä!
Mutta kun ei tullut kurkattua just siihen lootaan ;)

Ei oo uutta Bingohaastetta julkaistu. Missähän H luuraa? hih

Mervi kirjoitti...

Olipa sulla kiva päivä !
Minäkin olen noussut nyt aamuisin 6-7 aik, töihin... ei nukuta!
Oletko mökillä ollenkaan;-))m

Ritva kirjoitti...

Ne on kivoja tuollaiset tapahtumat ja kaupungilla käynnit, jos saa vain nautiskella eikä kieli vyön alla juosta jonkin toimitettavan asian perässä :)

Mukavaa viikonloppua!