Oma blogiluettelo

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joulutontun tuomaa ja parit tuikkurasiat vielä

Oi, sain oikein ihanan uuden sukan teko-ohjekirjasen---aloitus kärjestä.... tässä vinkkiä -Maijulle- kanssa jos ei vielä ole tullut tutuksi. Hiukka olen ohjeita lukenut---aika mielenkiintoinen opus:)

Näitä tuikkurasioita tein varalle ja niinhän siinä kävi että naapuri osti ne joten täytyi tehdä lisää--ja tämänkin vein sitten lahjaksi:)
Siis naapurini ihastui näihin ja tilasi ihan lahjaksi vielä yhden...pitää olla enkeli mutta ei jouluisia papruja. Minulla kun ei ole muuta enkeliä niin tästäpä sitten tekasin rasian:)

5 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi,ihania oletkin tehnyt, ei ihme että halusi tilata! Mukavia päiviä!!

Katukettu kirjoitti...

Ihania tuikkurasioita!!
Mie oisin kovasti halukas oppimaan tuon sukan neulomisen kärjestä alkaen, mutta en hitsivie oo vielä niin ajatuksen kanssa saanu ohjeita netistä luettua, että oisin päässy kokeiluasteelle :D Joskus jos ois aikaa...

-maiju- kirjoitti...

Hienot tuikkurasiat ja kiitti vinkistä. En ole kirjaa nähnyt, mutta jossain mullakin on ohjeita, joissa sukka aloitetaan kärjestä, en ole kuitenkaan kokeillut sitäkään vielä.

Kati kirjoitti...

Voi tuo kirja on minullakin ollut hakusessa, vaan en ole törmännyt. Täytyy kyllä ehdottomasti hankkia.

Anemone kirjoitti...

Upeita rasioita olet tehnyt, on saajat varmasti mielissään :)
Kiva idea tuo sukan alkaminen varpaista.. Joillain on kekseliäisyyttä.:)Täytyy joskus kokeilla. Olen uuden vuoden kaksi ensimmäistä viikkoa reissussa, yritän jotain saada ajastettua blogiin... Hyvää Uutta Vuotta sinulle !!!