Oma blogiluettelo

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Jos luulette että laiskana olen....ehei!

Siis ensin ostoksilla ja sitten järjestelyhommia....Lidlissä oli viikolla --taas kerran--tarjouksessa laminointilaite 18,99e ja kartonkia 270g---pitihän ne käydä hakemassa poies. Laminointikoneen jo testasinkin, osasin jopa kasata ja käyttääkin! Nyt saavat leimasimet täällä perheessä ihan uuden elämän:)
 Aikaisemmin jo tilasin näitä kansioita Paperinauhasta sekä ohuita että paksumpia. Paksumpiin laitan kerroksiin noita laminoituja levyjä leimasimiin...taitaa sopia ihan neljä kappaletta. Tätä ideaa oli mm Mindy käyttänyt---kuka huomasi silloin kun oltiin askartelutapahtumassa Elämänkaaritalolla? minä en, Tikku-Iita kuitenkin informoi minua tästäkin, kiitos:)) On näissä vaan hirvee homma;(( Ehkä tulevaisuudessa löytää paremmin, toivottavasti ainakin ja säästyy tilaa..hih!! Urakka jatkuuuuuuu.......
 Eilen illalla myöhään oli sitten pakko kuvata nuo jääpuikot valotolpissa tuossa parvekkeeni edessä. Synkkää ja mustaa on kuvat ja kuvaajakin:( Niitä jääpuikkoja ei ole muissa tolpissa kuin noissa kahdessa, sitä se vesisade ja pakastuminen teettivät, mutta tosi kauniita ovat illalla kun valo loistaa:)
Shoppailemassa kävin eilen tuttavani kanssa Lahdessa, itsehän en mitään uutta päälle laitettavaa ole ostanut sitten kuuteen vuoteen, jotain kesäpuseroa lukuunottamatta. Yleensä mitään ei kaupungista löydy tai mukaan tartu, nyt sentään löysin neuleen ja paitapuseron alesta. Väkeä paljon, tosin missään kaupassa ei tarvinnut kassoilla jonottaa:) Tullessa poikkesimme tietenkin Sinellissä---no vähän jotain....

10 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Sitä on liikkeellä, tuota järjestelyvimmaa. :)
Kovin yrittää minustakin otetta saada, kun tässä pikkuhiljaa valmistaudun kokopäiväkotoilijaksi.
Perustin oikein bloginkin, jos niinkuin tulee jotain tehtyäkin.Tuu käymään kotoilen täällä http://tiitsakotoilee.blogspot.com/

Leikkaan Mervi kirjoitti...

Hihii, minäkin ostin tuon koneen mustana! Jos ehtisi myös tekemään jotain järjestystä! Viikonloppu menikin mökkeillessä;-))m

Taava kirjoitti...

Jaahas, jo sitä on törsätty ,-D

Anonyymi kirjoitti...

Ist das eine Schneidemaschine? Zum Stanzteile machen? wow
LG
Elma

Laura kirjoitti...

Pitääkin tutustua tuohon laminointipuoleen tarkemmin! Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa Hilkka!

Maaret kirjoitti...

Toiset järjestelee, shoppailee ja muutenkin ahkeroi....minä tyttö olen ollut kaikkea muuta kuin ahkera. Askarteluinspiskin on kateissa, no kaippa sekin taas esiin putkahtaa jonain päivänä:)

Anitta kirjoitti...

Vau, hyvä Hilkka, pistit heti tuulemaan. TOi on kyl kätevä laite. Pitää harkita. Laitan sulle postia tulemaan...

Ansu kirjoitti...

Hyvät ovat olleet ostoksesi. Mäkin kävin tuota kartonkia ostamassa ja pitkään miettinyt tota laminointikonetta, mutta sinne se jäi kauppaan.
Hello Kitty on ollut jo pitkään in, mutta kummitäti oli tylsä ja laiska eikä tehnyt mitään Kittyä. :D

-maiju- kirjoitti...

Jahas, että tuommoinen kone. Kyllä nyt sitten järjestystä syntyy :) Mäkin kävin hakemassa noita kartonkilehtiöitä pari kappaletta (ennestään jo hyllyssä täysiä ja vajaita aika pino). Kukahan tulis siivoomaan mun pöydän ja muut paikat, joissa lojuu askartelutavaroita?

Ritva kirjoitti...

Itsellä myös oli joululomalla järjestyksen tekoa - nyt olen saikulla, joten ei hirveästi jaksa...flunssaa pukkaa...mutta ei niin pahasti, ettei jaksa netissä makuuasennossa olla :)

Kysyisin, että oletko siis leimannut kuvan paperille, laminoinut ja kääntöpuolelle sitten laittanut ne leimat ja kansioon....vai onko tuo joku toinen systeemi..
itsellä on pienissä kansioissa tehty niin....
tuppaa vaan välillä tippumaan pois, jos tarttumispinta ei ole hyvä.... :(