Oma blogiluettelo

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Tättärää, onnistuinpa taas


siis mitä luulit, no englannin kieltä taitamattomana sain tilattua Joanna Sheeniltä SP:n stanssin kun sitä ei kotomaasta keltään löytynyt. Minähän kannatan aina suomalaisia nettikauppoja, kait se on tuo entinen ammatti:)

Nämä Hero Artsin leimasimet mm. tulivat viime viikolla Paperinauhan alesta:)) Vähän on ollut joulu mielessä kylmillä säillä. No nythän onkin jo monta päivää ollut kaunista ja aurinkoista:))

13 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Onnittelut hienoista hankinnoista. Ulkomailta tilailu ei ole myöskään minun juttuni. Olen yrittänyt rajoitta nettiostosten teon kotimaan askartelukauppoihin. Luulen että jos vielä ulkomailtakin ryhtyisin tilailemaan tulisi "bankrotti" :)
Mukavaa viikonalkua!

Askartelin itte kirjoitti...

Ihania ostoksia olet tehnyt. Ah, nuo leimat on hienot. Kerran olen mie tilannut ulkomailta leimasimia kun ei ole suomesta saanut, eikä taija niitä saada vieläkään:)

Riina kirjoitti...

Munkin tekis mieli tuota stanssia. Jäänpä odottelemaan mitä saat sillä aikaiseksi.

Kävin katselemassa kauniita korttejasi, jotka olet tehnyt lomani aikana. Olet taas ollut ahkera :)

Merkku kirjoitti...

Vai ei muka vanha koira opi uusia temppuja! Opinhan minäkin koko ajan kaikkea uutta.
Mitäpä meinaat tuolla stanssilla rykäistä?

Leikkaan Mervi kirjoitti...

IIhanat ostot,-))m

Eijan puuhasteluja kirjoitti...

Sie oot sit edellä minusta ;) vielä en oo tilannu ite ja yritän kyllä kotimaasta tilata jos mahdollista mut tuolla kirja-stanssilla taitaa saada kivoja juttuja aikaan...

Maaret kirjoitti...

Aikas ihanat ostokset :)

Apris kirjoitti...

Tuo stanssi taitaa olla pian omallakin hankitalistalla. Niin kivoja kortteja siitä ovat tehneet. Harmi kun en muistanut tuota kranssileimasinta tilata alesta. Se ollut jo pitkään harkinta- / hankintalistalla. Mukavaa alkanutta viikkoa :)

Jeenni kirjoitti...

Onnittelut onnistuneista hankinnoista! :)

Anemone kirjoitti...

Ihana postipoika on sinullakin ollut. Minullekin se toi tänään tuon kirjastanssin :)) Ja toi se muutakin :)) Katson ensin suomalaisilta sivuilta, jos olen saanut päähäni jotain tilata. Sit vasta meen ulkolaisille sivuille,siellä meinaa kyllä mopo karata käsistä..:)))

Merkku kirjoitti...

No se essu oli varmistuksen varmistusta!
Eniten siinä kädet sotkeentuu mutta sekin estyy hanskoilla!
Suihkeita varten pitää olla tilaa ja kunnon alusta. Paras on se Timpan tarttumaton alusta se ruskea. Leivinpaperikin tietysti käy samaan. Suihkeet nimittäin vähän lentävät laajemmallekin kun siihen yhteen pisteeseen.
Gesso on upea aine, kokeile ihmeessä!!! Sitäpaitsi kyllä me aikuisetkin saadaan sotkea joskus ;D

maiju kirjoitti...

Kivat ostokset.. Itsellenikin tuli tänään tuo stanssi Glitteristä ;)

Anitta kirjoitti...

VOI, Hilu . Mä olen käynyt kaikki nettikaupat jotka tiedän, tänään läpi ja etsinyt tuota stanssia,no en tietenkään löytänyt. Miten maksoit sinne mistä ostit. Olen vähän arka noissa maksu jutuissa.