Oma blogiluettelo

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kuin lapsena ennen

 Sain kuin sainkin kerättyä auringon paisteessa metsämansikat pois ennen sadetta, samoin huomiseksi mustikkapiirakkaa varten tosi isoja mustikoita....kohta se sitä paitsi taas vettä lykkää:(

Osa oli jo ylikypsiäkin ja vaikka nuo vaaleilta näyttää niin aurinko se vaan heijastelee....

 Kaikissa katajissa on ihan mahdottomasti tulossa marjoja...itse ihannoin katajia eikä niitä saa hävittää kuin hätätapauksissa. Pylväskataja on sitä paitsi rauhoitettu, niitäkin on monta;-)
Ihanaa viikonloppua jos sitä sateelta saapi nautituksi. Muuten nyt ei ole hyttysiä, muutama oli tuolla mansikoita kerätessä!

7 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Kyllä onkin komeat marjasaaliit. Meillä olisi mökillä kanssa metsämansikoita. Villiintyivät sinne kun yksi syksy laitettiin kuukausimansikat ruukuista maahan. Nyt riittää mansikoita ja mustikoita.

Anemone kirjoitti...

Onpa sinulla hyvä mansikkapaikka :)Me lapsena kuljettiin pitkin ojan pohjia ja kerättiin heinän varteen pötköjä...NAM,NAM...

AnniK kirjoitti...

Oi miten ihania metsämansikoita!
Kävin myös tänään mustikassa eivät olleet vielä ihan kypsiä mutta hyttysiä oli ainakin miljoona!
Mukavaa perjantai-iltaa :)

sari kirjoitti...

oi miten ihanan runsas marja saalis!! Meillä pihassa kasvaa vähän joka paikassa metsämansikoita ja tavallisia mansikoita...hauska katsoa kun pojat ovat puskissa marjassa päivisin aina...Kiljuvat toisilleen että täällä on marjoja... Meillä on tänään on ollu aika hurja sää...Aamulla aurinko paistoi kivasti, sitten hirmu kaatosaade ja ukkosta, taas aurinkoa ja sitten ukkosta ja rakeita! Nytten illan on taas aurinko mollottanut!Oikein rattoisaa viikonloppua!

Rva Kepponen kirjoitti...

metsämansikat ovat niin ihania! Anoppilassa yritän käydä poiminta-aikaan, mutta meni varmaan jo ohitse :(
Nautiskele saaliistasi.

Leikkaan Mervi kirjoitti...

Ihanat saaliit, hei ne hyttyset on täällä, hae pois;-))m

Lauski kirjoitti...

Ai että, ihan tuli vesi kielelle :) Mettämansikat on niiiiiin namusia :)