Oma blogiluettelo

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Eilen oli menoa ja meininkiä

ihan koko päiväksi, hyvä että syömään välillä ehti....ja tori täynnä väkeä heti aamusta asti:)
Oli poliisipäivää, aikas komea on tuo moottoripyörä ja sen valot!


 Klo 11.01 alkoi Jari-Pekka ralli, lähtijöitä 192 kpl. VIP-autona Koulutuskeskus Salpauksen poikien rakentama Ford Fiesta, kuskina mestari Ari Vatanen ja kartturina Koulutuskeskus Salpauksen opettaja Olli Mykrä.
 Mestaria ei ikä paina, 60v ja käytöstavat vallan upeat. Ihan tuli tuohon kaiteen viereen ja sanoi kaikille päivää ihan kädestä pitäen, lähteekö tytöt kahville tuohon viereen? Harmi ettei ollut kynää, paperia kyllä---ois saanut nimmarin.
 Lähtö siis ihan keskustasta apteekin edestä...
 Tää volkkari oli niin hieno sininen, oli pakko kuvata.


 Auto n:o 60, Volvo 142S:n ratissa Ville Kokko ( olen ollut vuosia sitten samassa työyhteisössä hänen kanssaan) kartturina Pertti Kousa, molemmat Heinolan UA. Tässä pojat ovat jo reitiltä tulleet, hiekat sorateiltä mukanaan.
 Tämän prinsessan kohtalo jäi arvoitukseksi, veikkaan kuitenkin katsottuani tuohon peräkärryyn että taisi neitonen olla menossa mäkiautokilpailuun Helsinkiin. Siellä taitaa tänään sunnuntaina olla kisat kun  Mtv3:ssa oli perjantaiaamuna haastattelu. Hepposet oli kyllä pyörät autossa, ei niillä ainakaan voitto heltiä...hyvä jos kestää:(

Edit:) No olihan tämä Heinolan tytön auto tuolla mäkiautokisoissa, tuli juuri tv:n klo 18 uutisissa, näkyi kestävänkin:)))) Hyvä Heinola!!!
Että tällaista lauantaina, isäni on vienyt minua aina polvenkorkusesta Jyväskylän suurajoihin.  Siihen aikaan pikataival käytiin omalla paikkakunnalla yöllä. Mukaan ei päässyt ellei ollut kumppareita jalassa, sinne nim. oiottiin pitkin metsiä;-DD

2 kommenttia:

-maiju- kirjoitti...

Ai se ralli oli nimeltään Jari-Pekka ralli. Mä ihmettelin silmät suurina, että missä on joku ralli, muualla kun Saksassa - aattelin ettet kuitenkaan nyt siellä ole :)
Heh, tytär ja mies meni mäkiautokisoja kuvaamaan. Minä hirveessä yskässä, niin pakko jäädä kotiin...

Tiitsa kirjoitti...

Ja ensi viikonloppuna vielä suurempi härdelli.