Oma blogiluettelo

maanantai 26. marraskuuta 2012

Ja lisää....no joulukortteja


Eilen sitten oikein innostuin kun ulkona tuli vettä koko päivän, sain seitsemän korttia valmiiksi:)
Lapsiperheille ajattelin näitä WOJ:n pingviinejä, vaihdan vaan paprut ja koristeet. Hiutaleet ovat kahdella leikkurilla leikattuja.Paperin ostin Riihimäellä Klemmarikellarilta, nauha Nauhataivaasta:)
 Timpan rosette, päälläWOJ:n stanssilla alimmainen hiutale ja seuraava Cuttiksen omalla stanssilla. X-cutin leikkurilla tuo valkoinen helmiäiskartonki, tosin itse en ainakaan ole saanut millään kohdistettua oikeaan kohtaan kuviota....olen kokeillut ihan uudesta asti ei vaan napsahda oikein:(
 Ja sitten oikein yksinkertaista, tää sopiskin mulle että saisin äkkiä loput tehtyä. Kohokuviointi taskulla ja Timpan diffuser-palikkaa apuna käyttäen sain leimatuksi Pennyn hiiret tähän...käypi sukkelaan:)) Leimasimen olen joskus ostanut kirpparimyynnistä.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

schöne Karten!
LG
Elma

Leikkaan Mervi kirjoitti...

Hyvää Hilkan päivää!
Kauniita kortteja;-))m

marjukka kirjoitti...

Hilkanpäivää täältäkin!
Kauniita kortteja, tuosta alimmasta varsinkin pidän!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita joulukortteja <3

Anitta kirjoitti...

Jaahas täällä on ihan tehtailtu... Upeita kerrassaa. Wau.
Onnea myös täältä Kuusankoskelta!

Leenamummi kirjoitti...

Onnea Hilkalle!

Ihania kortteja, varsinkin nuo hiirulaiset. Olen ihmetellyt, mihin noita diffusereita voi käyttää, mutta nyt siis tiedän;)

Päivili kirjoitti...

Hyvää Hilkan päivää!! Kauniita joulukortteja jälleen.. Ja tosi ihana tuo hiirulaiskortti. Mutta mikäs ihme on Timpan diffuser-palikka??

Tintti kirjoitti...

Paha paikka. Ei näistä kyllä pysty kauneinta valitsemaan. Jokaisessa on jotakin, mikä nostaa juuri sen kortin esille. Upeita kortteja. :)