Oma blogiluettelo

tiistai 11. joulukuuta 2012

Omia joululahjoja.....


Jokunen päivä sitten tilasin CDON.COM:sta muutamat levyt ihan itselleni, parit kaksoiscd:t Katri Helenan kokoomalevy  ja Topi Sorsakosken Kultaa ja timantteja sekä Il Divon joululevyn...siinä ei ole montaa kipaletta, olikohan 6 kpl...maksoikin vajaat 3e kun minulla oli 5euron lahjakortti saatuna tuolta firmasta synttärien kunniaks:) Pakkohan se oli käyttää...eiks vaan?
Katri on aina ollut mun idolini, ehkä se on tuo samanikäisyys ja puhelinlangat;-DD
 Topinkin olen nähnyt livenä vuonna sata Varkaudessa;-DD

Kaikille oikein mukavaa joulun odotusta, itse yritän siivota askartelukamoja pois....jos näen kun silmäni on oikein kunnolla tulehtunut, jouduin eilen käymään jopa lääkärissä...no nyt jo alkaa näyttää paljon paremmalta:))


 Muutama viikko sitten kävin eka kerran Vuohkallion Kirpputorimarketissa, silmääni osui silloin tuo Humppilan Lasin tarra. Olin siellä pankissa töissä v 1972, silloin kaikille ostettiin lahjoiksi näitä tosi painavia "kippoja". Kuppi on Tauno Wirkkalan suunnittelema, hintaa oli 12e. Yhtään kippoa ja kuppia en tarttis mutta tällä on minulle niin paljon tunnearvoa joten siis mukaan;-DD

2 kommenttia:

marjukka kirjoitti...

Hyvä, kun tulehdus silmässä rupeaa helpottamaan! Kauniita nuo Wirkkalan lasikipot. Minull on myös tuo ostamasi, tuli anopin jäämistön mukana. Mukavaa joulun odotusta sinullekin!

AnniK kirjoitti...

Ihania levyjä, noita kuunnellen joulusiivoukset sujuu kuin tanssi!
Silmätulehdus voi olla varsin viheliäinen, toivottavasti silmäsi paranevat nopeasti!
Mukavaa joulunodotusta!