Oma blogiluettelo

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vanhan kertausta eli joulukortti


Tänään kaivoin esille servettilaatikon....ihan oikein...niitä on laatikollinen, kaikennäköisiä. Nämä ovat niitä joista olen kortinteon aloittanut luultavasti 2007...Kaksipuoleisella liimaharsolla servetin pääliosa silitysraudalla kiinni apuna käyttäen leivinpaperia jotta rauta ei likaannu. Tosi nopeaa kun muistaa miten tehdään, sarjatyö on tässä paras , teinkin heti useamman ja huomiseksi jätin vielä muutaman. Tässä ei tarvitse degoupage-lakkaakaan ;-DD Niin ja vielä tässä on tosi vanha korttipohja 12,5 x 12,5...silloin en vielä tiennyt että ovat liian pieniä...ja niitäkin riittää :(

Siis joulukortti 3/36 en vielä jäänyt jälkeen kuukausiannoksesta!
 

6 kommenttia:

Anemone kirjoitti...

Hieno kortti on täälläkin :)) Mitä se liimaharso on ??? Ja miten niin korttipohjat on liian pieniä? Minähän otan niistä isommista usein siivun reunoista pois...:)

Leenamummi kirjoitti...

Hieno kortti!
Itsekin olen miettinyt, että pitäisi niitä paria laatikollista serviettejä käyttää pois ja tehdä kortteja, minä vain silloin kymmenkunta vuotta sitten tein decoupagelakan kanssa. Serviettejä ostin taas lisää Saksasta, olivat niin kauniita;)
Kerrain sain itseni kiinni, ihmettelin etteikö minulla ole yhtään lautasliinaa missään ja piti pöytää kattaa. Vasta myöhemmin muistin, että ihan kunnon varasto on, mutta muuhun tarkoitukseen, kyllä nauru maittoi!!!

Ansu kirjoitti...

Hieno, mä niin tykkään! Enkelit ovat aina kivoja...

Anneli kirjoitti...

Kaunis kortti.
Minustakin enkelit kuuluvat juuri jouluun.

ps. kiitos Hilkka, kyllä tämä flunssa on jo parempaan päin menossa :)

Viipula kirjoitti...

Ihana! Mun lupaus ei sitten pitänyt...ainuttakaan joulukorttia en saanut tehtyä tammikuussa, ajattelin kyllä kiriä nyt helmikuussa tavoitteen täyteen ;)
Upeita kortteja olet kyllä saanut aikaiseksi tänä vuonna!

Tintti kirjoitti...

Ihana kortti! Olin itse täysin unohtanut koko serviettitekniikan. Nyt täytyykin lähteä könttäämään laatikoita, niitäkin meinaan löytyy ja paljon. :)