Oma blogiluettelo

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Kävelyä Heinolan Rantapuistossa

Mitään muuta kun ei ole näytille laittaa niin....tänään on nämä neulegraffitit ripustettu Rantapuiston puihin, osa tässä kollaasin muodossa:)

Kuvat suurenee klikkaamalla:)

 Kiinan pojat veistelevät jo yrityksen tilaamia veistoksia Kahvila Torin vieressä. Eilen oli vielä vaan "palikat", katsojia ja kuvaajia riitti. Muumikin alkaa ihan oikealta näyttää, tuolla taaempana-- ainakin lehden mukaan siitä pitäisi tulla muffinssi:) Tuohon sydämeen setä piirsi ikkunoita laudan avulla...mitähän siihen tulee lisää?
 Rannalla kimpaleet odottaa sitten perjantaita ;-DD Jännityksellä odotan mitä näistä syntyy...meillä on kyllä tosi kiireinen viikonloppu....hiihtokisat ja kaikki keskellä kaupunkia lauantaina!! En taida ehtiä kotona edes syömään, onneksi tuo kaikki tapahtuu tuossa parin korttelin päässä....odotan innolla ;-DDDD

5 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Jaahas, sitä ollaan kävelty hiukan perässä=DD
Ei vielä puoliltapäivin ollut edes miehiä paikalla saati muumi muotoutumassa, kun tota reittiä kuljin. Näin myös hienot graffititkin.

Anemone kirjoitti...

Ja täällä sitä vaan on kävelty pikkuisen kylän, Canos de Mecan, autiolla hiekkarannalla :) Aurinkoista oli tänään, mutta hieman viilehköä, villatakki keliä...Mutta EI lunta..:))

Tirpuunen kirjoitti...

Upeita nuo teidän neuleet, ja aivan ihana idea! Hyvää sytävänpäivää sinulle! Olet aarre!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita nuo neuleet. Hyvää Ystävänpäivää Sinulle

Anitta kirjoitti...

VAu mitä jäätöitä . Hyvää ystävänpäivää myös sinulle!