Oma blogiluettelo

torstai 21. maaliskuuta 2013

Ale-ostoksilla

Tiistaina menin ihan vaan huvikseni katsomaan Heinolan Tiimariin olisiko jotain erikoista...siellä on kaikki laitettu hyrskyn myrskyn. Kaikki leimasimet aleholvissa alennuksella, tämä Stampendouksen leimasinkin maksoi vaan 3,90e. Tänään piipahdin vielä uudelleen...iski ahneus...niin huomasin että toisissa samoissa hinta olikin 5,25e, olisikohan niin että omani on hiukka alalaidasta haalistunut....ei haittaa yhtään leimausta.Alkuperäinen hinta 17,50...no nyt sitten leimasimet suunnilleen loppuu Tiimarista, ei jää kuin muutama uusi---ne näyttivät aika tylsiltä:(( Kraftin kartongille tein kortin Prismoilla.


10 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Tuota leimasinta olen siellä katsellut, mutta jäänyt hyllyyn, jokohan nyt raatsisi. Kummallista tuo Tiimarin poukkoilu, reilu vuosi sitten sanottiin, että askartelutarvikkeiden osuutta tullaan lisäämään ja nyt sitten leimasimet lopetetaan. Höh.

Niinu kirjoitti...

Mulla kävi samanlainen tsäkä oman leimasimeni kannsa; kaveri kun kävi hakemassa samanmoista itsellensä oli hinta kalliimpi?! Saas nähä nyt mitä Tiimariin tulee näiden Stampendousten tilalle...

Leikkaan Mervi kirjoitti...

Ihana kortti, trioonkin oli nyt tullut näitä - ahneus iski, vaikka nämä onkin niin julmetun isoja palikoita;-))m

hilkka kirjoitti...

Surkean isoja kyllä, nyt halvalla kun sai!!

Anemone kirjoitti...

Oi, hienon leiman olet löytänytkin ja halvalla :) Oiskohan täälläkin ???
Upean kortinkin sait sillä aikaan!

Apris kirjoitti...

Olet tehnyt kyllä huippulöydön. Kaunis kortti. Pitää varmaan poiketa tuossa naapurissa ko. liikkeessä katsastamassa tilanne.

Rva Kepponen kirjoitti...

Olipas Tiimarissa hyvät alet. Vähän alkoi polttelemaan, että olisikohan meidänkin lähiTiimarissa.

Anneli kirjoitti...

Kaunis ruusukortti !
Kiva kun satuit Tiimariin silloin kun oli hyviä tavaroita halvalla :)

-maiju- kirjoitti...

Loistava löytö - ja mihin hintaan! Hyvä, että menit. Ite kävin eilen tääl päin Tiimarissa, pengoin vielä lisää helmiä alelaarista, leimasimia en katsonutkaan.

Eldanka kirjoitti...

Hieno löytö ja tästä leimasimesta saa kyllä kortteja joka lähtöön :) Tyylikäs kortti tuli tälläkin kertaa!