Oma blogiluettelo

lauantai 24. elokuuta 2013

Rästissä olevat joulukortit ja musiikkia

Sainpas ennen kuun loppua tehtyä loput, ei ihan vielä rästissä mutta melkein, joulukortit. Sinistä vaihteeksi. Vähän toinen joulupuu vinksahti kun karkasi käsistä ja liimaa oli taustalla. Kesällä joskus jo tilasin tuon Memory Boxin stanssin, ensimmäinen oli vaikea irrottaa mutta sitten siihen harjaantuu ja käy paljon nopsemmin.

 Vanha Magnolian leimasin, porostanssi ja nuo pikkuporot olen saanut stanssata joskus Heinolan Treffeillä lainaksi jolta kulta, kiitos....vielä on muutama varastossa.

Joulukortit n:ot 27-28

Jalat vipottaa vieläkin tästä....niin ihanaa  ;-)

Heinolan kesäteatterilla esiintyi tänään Jari Sillanpää, yksityisen henkilön eli pariskunnan järjestämä tapahtuma, väkeä yli tuhat henkeä....itse olin varannut lipun jo heinäkuun alkupuolella ja meninkin jo heti kun pääsi sisään eli tuntia ennen tilaisuuden alkua, rivi kolme. Hyvin sitä jaksoi kolme tuntia takamus tuolilla istua. Huippu mahtava Jari, pystyy hyppimään ja laulamaan samalla!!

8 kommenttia:

Minnamanna kirjoitti...

Ihania kortteja! Kyllä sininen vaan sopii joulukortteihin :)
Ps. Alakuvan herrahenkilö on liikuskellut ahkerasti tämän kylän raitilla, vaan eipä tuo lauleskele kauppareissuillaan ;D

Eijan puuhasteluja kirjoitti...

Aivan ihania kortteja olet tehnyt <3

Sirpa kirjoitti...

Kyllä on hyvän näköisiä joulu luomuksia...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Huomasin, että minulla on joulu TODELLA RÄSTISSÄ. Pidän nyt toista lomaviikkoani ja olin kahvikupin kera auringonotossa bikineissä ulkona tänään, koska on kesäloma :D

En ole koskaan nähnyt Jaria livenä, varmasti ihana.

Mukavaa viikonloppua sinulle.

Maaret kirjoitti...

Kauniit joulukortit, ovat todella tunnelmallisia molemmat:)

Tirpuunen kirjoitti...

Ihanat kortit, tuosta alemmasta tykkään erityisesti, hieno tunnelma.

Apris kirjoitti...

Ihania joulukortteja. Pitää varmaan harkita tuon stanssin tilaamista.

Kati kirjoitti...

Voi kun olet ollut ahkera, ihania joulukortteja. Niin muutes harmittaa kun jäi tuo Jarin konsertti näkemättä. Olen kyllä aikaisemmin nähnyt lavoilla useinkin, ja aina vaan tykkään, hänellä on karisma kohdallaan.