Oma blogiluettelo

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Messujen ostosten testausta

Tänäänkin kuvaaminen lihotti korttien reunat, aurinko paistoi juu mutta olin silloin kaupoilla. Nämä ostokset ovat Klemmarikellarista eli leimasin on IndigoBlun ja kohojauhe Stampendouksen Fran tage tai jotain sinne päin, vintagekohojauhetta, valkoista jossa kultahippusia.....niitä on myös lattialla ihan kiitettävästi...sulatinkohan liian läheltä kun lentelivät. Kiiltelee tosi hienosti kun korttia kääntää vähän sivuttain :-)

 Minulta vietiin maanantaina yksi joulukortti vielä niin piti kokeilla tämäkin MemoryBoxin stanssi, tein ihan köyhän version kun aamulla muistin että yksi nimi puuttuu listasta. Nyt on ostettu jo merkitkin....postiin kertyi ihan hirmunen jono ovelle asti, taisi tyttö olla yksin...toinen lie syömässä.

Joulukortit n:ot 86-87

8 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kyllä on kauniita kortit.
Ihana tuo sininen työ!

Anemone kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet sinäkin tehnyt messuilta ! :)
Hienoja kortteja on niillä syntynyt :)

SannaS kirjoitti...

UPEAT kortit!! =)

Apris kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja. Aina kun leikkii kimalteiden kanssa, olivat ne sitten minkälaisia tahansa, niitä tahtoo löytyä vähän joka paikasta. Ahkeroin eilen 7 joulukorttia, vielä kun saisi kuvattua ja postattua.

Kirsti kirjoitti...

Kauniit on kortit :)

Sari kirjoitti...

Ai kuinka muka köyhä versio?! Tuohan on tosi kaunis :) Varsinkin miusta kun tykkään vihreästä tosi paljon Ü
Olen lauantaina menossa Helsingin kädentaitomessuille, mutta saa nähdä tuleeko ostettua mitään ;)

Taava kirjoitti...

Se käyttämäsi kohojauhe on vähän erilaista, mutta mä tykkään kanssa. Kiva, että innostuit heti kokeilemaan.

Eijan puuhasteluja kirjoitti...

Kauniita kortteja, vinkki sen uuden jauheen kanssa ;) Itse teen niin e tjos käytän sitä esim. kuvan reunoissa tai muussa koristelussa niin kuumennan ensin työn nurjalta puolen ja vasta sitten kun on alkanut sulaa kiinni kortin pintaan niin vasta sitten ylhäältä päin. Eli ei tarvita välttämättä muuta kiinnitysainetta tälle tuotteelle kuin lämmitys ;) Toivottavasti hoksasit mitä tarkoitan ja kysy lisää jos et :)