Oma blogiluettelo

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kolmas kerta Wienissä 29.11.-2.12.2013.....muutamia kuvia

Alkumatka ei mennyt ihan kuin Strömsössä...eli Finnairin lento joutui kääntymään Kuressaaren kohdalta takaisin kun kapteeni ilmoitti että toisen moottorin suodatin fuskaa hiukka öljyä ulos. Ensin sanoi että joudutaan vaihtamaan kone, vähän ajan päästä korjasi ettei tarvitse vaan odotetaan koneessa, suodattimen vaihtoon menee 0,45 h. Korvaukseksi saimme valinnan mukaan mehua ja muffinssin!! Äkkiä pojat sen vaihtoi mutta sitten piti vielä tankata kone uudelleen ja päivittää lokikirja....Kaksi tuntia oltiin myöhässä, meitä se ei haitannut kun muuten vastassa meitä olisi ollut ihan vieras mies kun Minna oli luennolla...

Wienin yliopisto, josta vielä klo 18 lappasi luentolaisia ovesta ulos, joten menimme sisään aulaan...

 jossa oli näin komea kuusi paketteineen. Huomasin heti että pitkä mies jäi niin kuin meitä odottelemaan jotta saatiin kuvat otettua. Kuuli suomenkieltä ja tuli sitten juttusille, sanoi ettei ole kuullut suomea moneen viikkoon :-)
 Tämmöisiä käsinmaalattuja lasipalloja joulumarkkinoilla oli monenvärisiä, aivan makeita....ei ollut mukana kuplamuovia joten emme ostaneet kun ei olisi oikein hyvin käsimatkatavaroihin sopinut :-( Lisäksi siellä sai ostaa terästettyä glögiä, eri paikoissa oli erilaiset mukit jotka sai mukaan tai jos palautti sait 2e takaisin. Minä toin kaksi Raatihuoneen torilta ja Schönnbrunnin linnasta, kolmannen palautin kun ei ollut tarpeeksi kaunis!
 Raatihuoneen jouluvalot
 Lauantaiaamun runsas oma aamupala kaupungilla kun olimme päättäneet mennä myöhään syömään....hyvää oli ja kaiken jaksoin syödä :-)

4 kommenttia:

Anemone kirjoitti...

Joulun odotusta näkyy sielläkin olleen :)
Minä en vaan osaa kuvia ottaa tältä koneelta mihinkään. En ymmärrä mikä asetus on muuttunut, kun ennen on onnistunut.Tämä windows8 on ihan p....
Viikko kulunut nopeasti, huomenna siirrytään Kata Beachille.
Lämmintä on riitävästi, jopa minullekkin :)Ihanaa!!!
Mukavaa joulunalus aikaa sinne !

AnniK kirjoitti...

Ihana on varmarmasti joulutoreja kierrellä. Voi kun itsekkin pääsisi tuonne :)

Sirpa kirjoitti...

Kyllä on kaunista ja matka oli varmaan antoisa.
Avan ihana kuusi ja nuo joulupallot!

Apris kirjoitti...

Oi että miten ihania jouluisia kuvia. Oli toivottavasti onnistunut reissu.