Oma blogiluettelo

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hyvää alkanutta vuotta 2014

Räpelsin yhden kortin aattoiltana, samalla musiikkia kuunnellen...heinolalaisilla oli vissiin kello vielä illalla kesäajassa kun aloittivat paukuttelun jo heti klo 17 jälkeen. Kaupungin ilotulitus oli klo 18 jotta lapset pääsivät seuraamaan. Hirmusesti oli väkeä liikkeellä, meidänkin jalkakäytävä ihan täysi autoja...minä katselin vaan parvekkeelta :-)


9 kommenttia:

Merkku kirjoitti...

Onpa huikean kaunis kortti!
Valoisaa Uutta Vuotta 2014 Sinulle!!!
Merkku

Manta kirjoitti...

Todella kaunis kortti.

Anemone kirjoitti...

On taas niin kaunista....
Heinolan vipeltäjät kiiruhtivat meiltä sitä teidän ilotulitusta katsomaan :) Niin kuin meillä ei olisi :) Ei kyllä tiedetty mitään puolenyön tulituksista... Nukuttiin kuin tukki, en kuullut mitään. eikä Maurikaan :)))
Antoisaa Uutta Vuotta sinulle !

Kirsti kirjoitti...

Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

Apris kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Hyvää alkanutta uutta vuotta. Täällä kuului paukuttelua jo viikonloppuna, mutta eilen heti kuudelta alkoi sellainen jylinä ettei paremmasta väliä. Joko tämän vuoden joulukortteilu on aloitettu?

AnniK kirjoitti...

Kaunis kortti! Sinulla on ollut paras paikka ilotulituksien katseluun kun omalta parvekkeeltasi olet niitä olet ihaillut. Mukavaa alkanutta vuotta 2014!

Tiitsa kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta Hilkka. Minusta oli jotenkin typerää tuo klo 18.00 ilotulitus. Toki ennenkin on lapsille tuohon aikaan ollut ja se on ok, mutta kaupat oli auki vielä klo 18 ja keskusta täysin kuollut silloin kun vuosi vaihtui. "Hienosti" otti kaupunki vastaan 175v juhlavuotensa :(

Korttisi on aivan ihana ;)

Sirpa kirjoitti...

Onpa todella hieno kortti.
Hyvää alkanutta vuotta!

Saila kirjoitti...

Kaunis :)