Oma blogiluettelo

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Vintagea, kirjekuoria....Anonyymit, nou thanks:(

Sain siis tehdyksi yhden kortin eilen....on jo valmiina jotta saan postiin kerrankin ajoissa.

Olen raivostunut noihin anonyymeihin....postia lykkää ihan hirveästi, juuri poistin 15 kpl. Tutkin tuolla että jopa 403 kävijää jossain päivityksessä. Pitäisiköhän vähäksi aikaa lopettaa koko blogin pito, se alkaa heti kun teen uuden postauksen:-( Onneksi en tuota englantia ymmärrä!!

 Väsäsin ihan itse kirjekuoria tässä joku päivä sitten, vanhasta allakasta kokosin. Kun teen itse korttipohjia niin eipä sovi kuoriin. Vinkin sain -Maijulta- kiitän :-)
 Kiirettä on pitänyt tällä viikolla, torstaina olin ystävättäreni kanssa hiukan shoppailemassa Lahdessa, kokonaista meni 4,95e ostoksiin. Tosin kävimme syömässä kotiruokaa Kauppahallissa....hirmu että siellä onkin paljon syöjiä....7,50e salaatti,lihapullat ja kahvi :-D

13 kommenttia:

Loreal Blondi kirjoitti...

Kaunis kortti! Hienoja kirjekuoria oletkin tehnyt!!
Minäkin teen itse korttipohjat mutta yritän saada valmiiden kuorien mitoilla, laiska kun olen :)
Mukavaa viikonloppua!

Anemone kirjoitti...

Kaunis, tyylikäs kortti!
Meillä taasen rauhallinen viikonloppu kera 5 lapsenlapsen :)

AnniK kirjoitti...

Upea kortti! Aika monella tuntuu olevan noita ulkomaalaisia anonyymikommentoijia ihan riesaksi asti. Onneksi omassa blogissa vain yksittäisiä riesan aiheuttajia. Vaikka englantia ymmärränkin poistan viestit samantien lukematta :) Mukavaa illanjatkoa!

-maiju- kirjoitti...

Oi, komioita kuoria teitkin. Kannattaa tosiaan säästää vanhat kalenterit, niistä saa hienoja kuoria.

Sirpa kirjoitti...

Ihanainen kortti jälleen.
Niin näkyy anonyymit kirjoittelevan. Heitä suoraan roskiin jos ei nimeä tai linkkiä.

Laura kirjoitti...

Moi Hilkka, minä laitoin Bloggerin asetuksiin kommenttien kohdalle, että vain blogin lukijat voivat kommentoida blogissa. Ei ole ainakaan minulle tullut enää anonyymejä viestejä.

Korttisi on aivan ihana. Minulla on vielä kuukauden verran opiskeluhullunmylly päällä ja sitten saan palata rakkaan harrastuksen pariin :)

Kauniita kevätpäiviä toivottelee

Laura

Hilkka kirjoitti...

Katsotaan mitä tapahtuu, laitoin nyt kommentti-kohtaan että vain rekisteröitynyt käyttäjä voi kommentoida- sis OpenID....
valituksia postitse kiitos. Testataan nuo anonyymit pois:-)

Laura kirjoitti...

Justiinsa se tai jos ei auta, valitse "vain tämän blogin jäsenet" :)

Maaret kirjoitti...

Ihana kortti 5-kymppiselle :)
Tällä hetkellä tuntuu tosiaankin olevan anonyymirobottipaskiaiset hulluna liikkeellä, joten et tosiaankaan ole ainoa, yritetään jaksaa :)

Eijan puuhasteluja kirjoitti...

Kaunis kortti mulla on ollu niin et ei anonyymit pysty kommentoimaan ja loppu posti :) nyt laitoin takasi päälle ja katotaan mitä seuraa jos jälleen tulee niin sillä näköjään saa sen sit poistettua :) mukavaa naistenpäivää <3

Taina kirjoitti...

Moi Hilu, minulle tuli myös roskapostia ja tein momentti asetuksiin juuri saman tempun kuin sinäkin. Sen jälkeen ei ole tullut ainuttakaan roskaviestiä, toivotaan ettei tulekkaan. Kivaa lauantai-iltaa.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kaunis rauhallinen tunnelma. Mukavat kirjekuoret.

Viipula kirjoitti...

Kaunis kortti, niin keväinen ja rauhallinen :) Anonyymit myös täällä riesana, tosin, ne viestit menee tarkistettavien kansioon suoraan, mutta jotenkin ne ovat ihan yht´äkkisesti alkaneettuppaamaan ´mainoksiaan´, ei niitä ennen ihan näin tiuhaan tullut :)