Oma blogiluettelo

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Vähän erilainen pääsiäiskortti....


Jyväskylän Kädentaidot-messuilla Miia demosi Sinellin osastolla ääriviivatarrojen käyttöä, ihan oli pakko muutama ostaa ja kokeilla ennen kuin taas unohdan koko jutun ja ihmettelen miksi tuo mappi on noita täysi :-) Nuo kaksi kukkaa on kohotettu 3d-tarroilla...aika näpertäminen oli tässäkin, en mitenkään asettelua suunnitellut...tuohon iskin vaan ja sillä sipuli!!

Edit: Laitan vielä tähän tiedon jos jollekulle on epäselvää miten nuo kukkien/lehtien sisukset tuohon saa niin ostin Sinellistä Transferfolie-paketin...itse nimitän tuota siirtoteipiksi, apuna "hieromisessa" käytin nuuttaustikkua, käy vaikkapa saksien lenkut:-) Tuota siirtoteippiä voi käyttää monta kertaa, otti eka kerralla tosi tiukkaan kyllä kiinni kun meinasi kartonki revetä. Peitin lehdillä virheet! Kannattaa leikata sopiva pala...ei siis koko arkin kanssa tuskailla.

Huom! Osaako joku neuvoa mihin tuo minun laskurini on hävinnyt kun sivupalkissa on jo pitemmän aikaa lukenut järjestelmävirhe??
 


10 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Oi, onpas tyylikäs kokonaisuus!
Taitaa Supercgi:ssä olla vika, koska mulla ihan sama onegelma ollut jo monta päivää....

Leikkaan Mervi kirjoitti...

Minäkin olen hillonnut noita tarroja, tuo onkin kiva vinkki.
Mun laskuri hävisi jo aikaa sitten...

Hilkka kirjoitti...

Kiitos arvon naiset...ei sitten mitään huolta :-)

AnniK kirjoitti...

Mulla samoja ääriviivatarroja kotona. Hyvä idea käyttää noin koko tarra.

Sirpa kirjoitti...

Kyllä on kaunis...todella :D

Sari ryytimaalla kirjoitti...

Kaunista!
Mietin kauan tänään Sinellissä ostaisiko näitä kukkaääriviivatarrroja. Onneksi päätin ostaa. Niistä tuleekin kivoja kortteja Ü

enkulin käsityöt kirjoitti...

oi miten kauniita.

-maiju- kirjoitti...

Hei, johan onkin kivan näköisiä. Pitänee kokeilla jossain vaiheessa - jos muistan :)

Apris kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Näin Turun Kädentaidoilla tämän tekniikan ja ostin myös siirtoarkkeja. Eka kokeilu nappasi niin piukasti kartonkiin, että roskikseen meni.

Sari ryytimaalla kirjoitti...

Mie olen vuosia käyttänyt "jämien" siirtoon leveää maalarinteippiä :)Ei sottaa eikä tartu tiukasti kiinni paperiin. Voi käyttää myös useamman kerran, tietty kun pölyä tarttuu liimapinta huononee.