Oma blogiluettelo

tiistai 9. syyskuuta 2014

Servettitekniikalla kortti

Viime viikolla matkallani poikkesin Tuuloksen kauppakeskuksessa kaffilla, eteisessä oli tyrkyllä sieniaiheisia isoja servettejä tarjouksella 3,90e/pkt. Olen friikkinä erilaisiin servetteihinkin joten nippu jäi käteen. Näistä voi taas ystäville jakaa, kaikkia ei varmaan tule itse käytettyä edes ruokapöydässä. Ihan heti oli pakko kokeilla mitä niistä tulee, korttipohja itse tehty kokoa 14,8 x 14,8....jouduin reunoista leikkaamaan kuvaa. Liimaharsolla kartonkiin ensin ja sitten liiat pois :-)
10 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Kaunis. Olen myös servettifriikki ja käytän usein askartelussa. Viimeksi tein struktuuritaustoja netistä löytämäni ohjeen mukaan. Joskus olen tehnyt ATC-korttejakin.
Mukavaa syksyn jatkoa!

Saila kirjoitti...

Tykkään :)

Anemone kirjoitti...

Onpa kauniita !
Minäkin katselen aina servettejä, en kuitenkaan paljon ole käyttänyt niitä. Täytyisköhän sekin loota kaivaa esiin :)

Sirpa kirjoitti...

Onpa ihana!

Leikkaan Mervi kirjoitti...

Hauskat syyskortit;-))m

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanan syksyinen.

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Tuohan on kiva idea. Tulikin tosi nätti kortti.
Noi servetit on kyllä vähän meilläkin käytössä. Yleensä vierailen jäljiltä saa heittä käyttämättömänä roskiin :(
Mä kyllä käytän aina, kait se on mihinkä tottuu.

Anitta kirjoitti...

Siis Wau. Ihania, niin kauniita. Oletkos Hilu tulossa Orimattilaan 4.-5.10.? Mä menen Oonan kanssa ihan yöksi. Kun keväällä olin yhden päivän ja oli niin kivaa... Mulla on laatikollinen servettejä, hamstrausta, ja kun taas jossain nähdään annan sulle niitä kun ei niitä tosiaan mene itsellä niin paljon askarteluun. EN ole aikoihin tehnyt servetistä kortteja... täytyy varmaan jossain vaiheessa. Ihanaa loppuviikkoa. Mäkin alan olla jo paremmassa kunnossa.

Tiinu kirjoitti...

Wau hieno on tämäkin ja niin syksyinen kuva. Itse en ole onnistunut samaan koskaan servetti tekniikalla mitään aikaiseksi muuta kun sotkua :(

Apris kirjoitti...

Oi joi. Ihana syksyinen kortti.