Oma blogiluettelo

maanantai 28. marraskuuta 2016

Vielä yksi jouluinen koeversio

Tämän  Stampendousin lintuleimasimen, sisältää viisi erilaista, jossa mukana tuo oksasabluuna ostin Heidin Korttipajalta Tampereella. Himoitsin vielä testausta että oli ihan pakko kokeilla. Linnut väritin nyt Derwentin Watercolour kynillä ja vesiväripensselillä. Linnut ja pihlajanmarjat leikkasin ja liimasin suoraan kirjavaan paperiin, linnut olisi voinut laittaa teipilläkin. Minusta tästä tuli kaunis, enkä raaski kellekkään lähettää vaan tuonne laatikkoon säilön :-))

Joulukortti n:o 77 / 2016
 

8 kommenttia:

Apris kirjoitti...

On kyllä tosi ihana kortti. Onnistunut kokeilu.

Marjut kirjoitti...

Kylläpä on kaunis kortti. Ihanat linnut :)

Loreal Blondi kirjoitti...

Kauniisti väritetyt linnut. Hyvä kokonaisuus! Minullakin on tapana jättää itselle kortti josta pidän. Yleensä ne ovat myös kortteja joista kukaan muu ei taida pitää :( Mutta tämä kannattaa ehdottomasti ottaa omaksi iloksi vaikka kaikki siitä pitävätkin!

Pirjo kirjoitti...

Upea VÄRITYS kauniilla taustalla. Minäkin sain leimata ystävältäni tästä leimasetistä muutaman, mutta kun oli vain ruskeaa paperia kortti-illassamme enää käyttää - niin saa nähdä saanko niitä valmiiksi!

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Upeesti oot värittänyt. Muutenkin hieno kortti. Lähetä se vaikka itsellesi sinne lootaan, kannattaa säilyttää vaikka mallina.

Tirpuunen kirjoitti...

Eipä ihme, että haluat tämän säilyttää, ihanan jouluinen, rauhallinen tunnelma.

-maiju- kirjoitti...

Jopas onkin sulonen kortti!

Anemone kirjoitti...

Wautsi, kyllä kannatti kokeilla heti :)