Oma blogiluettelo

perjantai 1. elokuuta 2008

Lisää kortteja

Sain aikaan pari korttia tuliaisten seuraksi ensi viikkoa ajatellen, yksi vielä puuttuu:) Molemmissa korteissa on Taitopuoti Paperinauhan paperit, leimakukat olen saanut Mummelilta, leikkurilla leikatut ovat ihan omia, nauhat Tiimarin ja tekstit edelleen Finnstamperin. Kortit ovat koristeltu myös sisältä kun en halua paljaita sivuja sisälle jättää :)


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kesäkortteja :) Minäkin tiirailin tuota uutta puotia, mutta vielä olen malttanut olla tilaamatta, vaikka hamsteri olenkin... Pitäisi vähän hillitä.

Laura kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt! Ainiin, siinä minun kortissa oleva teksti: elämä on liian lyhyt... unohtaakseni unelmasi.

Anonyymi kirjoitti...

xSinullaon tosi kauniita kortteja ja muitakin töitä. Sivupohjasi on hieno. Oletko sen itse kehittänyt vai valmis pohja ja voiko sitä käyttää vuodatuksen puolella?

Anonyymi kirjoitti...

Maila: Bloggerin sivupohja ja värit. Etusivun yläkuva on ihan itse otettu, todennäköisesti bloggerin valmiit pohjat eivät ole kopioitavissa vuodatukseen.Kiitos kommentistasi :))

Anonyymi kirjoitti...

Harmi vaan sivupohjan suhteen. Saako esittää toivomuksen vuodatuksen sivupohjan rakentajille ja saako antaa vinkin sivuillesi....voisivat rakentaa samantyyppisen.

Anonyymi kirjoitti...

Maila: Totta kai saa!En löytänyt sivusi www-osoitetta, mielelläni kävisin katselemassa !

Anonyymi kirjoitti...

Osoittenni: http://manta112.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Maila: Valitettavasti sivusi eivät toimi meidän koneilla, toinen on Vista ja toinen Linux :)

Anonyymi kirjoitti...

Toisetkin ovat sitä valittaneet. Kone kuulemma tilttaa ,kun avaavat sivuni. Nyt vaihdoin sivupohjankin vähän yksinkertaisempaan ja itsekin saan sen nyt sujuvammin auki. Koneellani on windows järjestelmä.