Oma blogiluettelo

perjantai 8. elokuuta 2008

Matkailu avartaa

Kävimme tällä viikolla Lounais-Suomessa tuttavan luona kyläilemässä eli Humppilassa humputtelemassa. Sää suosi kuin suosikin, ei liian helteistä mutta eipä satanutkaan. Humppilan Lasin pihalla oli neljä kappaletta Miina Äkkijyrkän peltilehmiä. Todettiin etteivät nuokaan synny ihan tuossa tuokiossa, taidokkaita kerrassaan :)

Ja tässä yksi lehmä, minä mallina vieressä että voi vertailla. Alta sopi ainakin minun kokoinen,163 cm, hyvin kulkemaan :)
Joka kerta kun näillä main liikun niin käyn tässä ihanassa kangaskaupassa. Nyt ei paljon käteen jäänyt. Yllätys, yllätys täälläkin myydään korttitarpeita...siis olipa pakko jotain pientä ostaa:)
Lisäksi siellä oli omistajan Leena Kylämarkulan tekemä neljäkerroksinen nukkekoti. Vähän huono kuva koska edessä on lasi ettei pienet sormet vie tavaroita mutta muuten aivan ihana 10 vuoden tuotos. Nuo siniset tarrat olivat siinä lasissa kiinni:)
Tässä pari kerrosta erikseen kuvattuna:)
Koska en ole vielä ehtinyt täällä käydä niin palasimmekin Lempäälän kautta sitten kotiin. Ideaparkin iso parkkipaikka ja kauppoja kaupan perään. Kun talon ajaa ympäri niin auton mittariin kertyy kilometri. Mitään kummallista emme ostaneet, ihan pientä vain :)
Syy oikeastaan miksi sinne menimme oli tietenkin treffit Mummelin kanssa. Joimme kaffeet eli teet ja minulla pullaa tietenkin suussa :) Vielä kiitos Mummelille oli todella mukava tavata ja tattista lahjuksista:)

2 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

On siinä vaadittu melkoinen mielikuvitus, kun noita peltilehmiä on tehty. On tuo Ideapark aikasmoinen pytinki. Vaikka aika lähellä asunkin, eipä ole tullut siellä käytyä montaakaan kertaa!

maiju kirjoitti...

On teillä varmaan ollut mukavaa... mielelläni tuota mummelia aina tapaa, kun on niin ihanan positiivinen :)