Oma blogiluettelo

tiistai 4. marraskuuta 2008

Ahkerointi jatkuu

Eilen ja tänään sain tehtyä muutaman jouluisen kortin. Enkeli +lintu on nostettu 3d-tarroilla ylös mutta eipä sitä tässä huomaa, luonnossa kaunis kolmiuloitteinen kortti :)) Kortit koristelen myös sisältä.

Edit: Tässä muutama kuva korttien sisäpuolelta niin näette mitä itse olen sinne töhertänyt. Yleensä yritän laittaa vähän samannäköistä pohjaa kuin päälläkin ja kuvat mallaisivat samoja värejä. Nuo tyhjät laput ovat sitä varten että siihen voi kirjoittaa oman nimensä, varsinkin jos alla on tumma paperi tai tapetti niin siihen ei kirjoitus tartu.

6 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Todella kauniita kortteja :)

Marjukka kirjoitti...

Kauniita kortteja. Jotenkin tuo sininen väri on kivaa vaihtelua yleisesti punaisen joulukorttivärin joukossa.

anninaa kirjoitti...

Ihania kortteja ja kiva nähdä muun värisiäkin joulukortteja kun niitä perinteisiä.

Kati kirjoitti...

Kiitos. yritän aina välillä keksiä jotain erikoisempaa kortteihini.. mä vaa koristelen mun korttien sisältöä tulostamalla paperille jonkun runon tms =) otappa kuvia jostai sun kortin sisällöstä :D

Elina kirjoitti...

Tosi hienoja joulukortteja! Tuli mieleeni, että joskus kysyit multa käyttämästi Penny Blackin lehmäleimasimesta. Leimasin sitä Tuulalta (tuputus.vuodatus.net) ja Tuulalla oli nyt uusikin lehmäleimasin, kyselepä häneltä, vaihtaa varmaan mielellään leimakuvia. :)

Kati kirjoitti...

On kyl kiva ku jaksaa tehä sisäsivullekki noin hienosti =D Hyvää viikonloppua myös sinne!