Oma blogiluettelo

perjantai 7. marraskuuta 2008

Työpisteeni

Kun moni on julkaissut työpisteensä kuvan blogissa niinpä myös minä. Tosin tässähän ei näy kaikki, kameran takana paljon lisää..heh...heh :))

6 kommenttia:

Maila kirjoitti...

Miten ihmeessä työpisteesi voi olla noin siisti. Oma vinttikammarini on aina kun myrskyn jäljiltä ja ihan itse sitä vain käytän. Tilkkutyösi ovat tosi kauniita ja värit sointuvat somasti yhteen. Itse harrastan myös vähän tilkkutöitä, mutta värisilmä on vähän outo!!!

Marjukka kirjoitti...

Kerro salaisuutesi, miten voi työhuone olla noin hyvässä järjestyksessä. Minä en välillä löydä itseänikään kaiken rojun keskeltä ;)

Taija kirjoitti...

Minä myös laitan blogiini kuvan työpisteestä :)

Taija kirjoitti...

Koneen siirrän sivuun, pöydän alla kaksi pyörillä olevaa laatikostoa, vasemmalla puolella kaapin takana hyllykkö, joka täynnä laatikoita, jossa tavaraa. ompelukoneet kaapissa, kankaat kaapeissa ja vintissä.

Kyllä joskus tuntuu tilan ahtaus olevan käsillä.

Jos ei ala keväällä tapahtumaan mitään yläkerran suhteen, niin menen ja remontoin ihan ite :)

Sukari-83 kirjoitti...

Sinua ei varmastikkaan haittaa että lisään linkin sivullesi. Postaukseeni jossa intoilen muiden askarteluhuoneita kun haen inspiraatioita ja ideoita omaan nurkkeukseeni.. =0D Ihanan siististi kaikki..

piisku kirjoitti...

Heh, minulla on vielä toistaiseksi pari hassua pientä laatikkoa askartelutarvikkeille ja kun tilaa on vähän, levitän ne aina keittiönpöydälle ja jopa siitä sitten pois. Mutta pahoin pelkään, että kohta haaveilen omasta huoneesta tai ainakin kokonaisesta nurkkauksesta kodissani tälle harrastukselle :)

Ja kyllä, mielenkiinnolla jo odotan ensi viikon haastetta!

Kovin kauniita kortteja sinulla täällä! Erityisesti tuo valkoinen kortti viime viikon haasteeseen on aivan ihastuttava <3