Oma blogiluettelo

maanantai 14. joulukuuta 2009

P*skarteluhaaste #18

Tämän viikkoisen haastetehtävän reseptinä oli, kolme timanttia, kaksi eri muotoa sekä yksi kukka:) Kiitos Merja ja Pammu ohjeistuksista ja ihanaa joulun odotusta.
Pikaisesti vielä tein yhden joulukortin hiukka laihoilla eväillä noudattaen kuitenkin annettuja kriteerejä.
Tämän jälkeen vannon ettei yhtään joulukorttia enää. Papereita jäi varastoon iso kasa, näitä samoja kuviakin vaikka kuinka. Onpahan sitten ensi jouluksi mistä ottaa:)

5 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Voi miten Joulutunnelmainen kortti!
Äläs vielä vanno, että Joulukortit on tehty tältä vuodelta. Itselleni ainakin olisi mahdotonta askarrella tähän aikaan mitään muutakuin Joulukortteja, vaikka kieltämättä muutama uusi kuva ja uudet paperit tekisi kivaa vaihtelua ja innostus taas nousisi.
Itse olen nyt vähän järjestellyt Joulusiivoja varten sellaisia pakko tehdä juttuja, kuten kaivojen siivousta, ynnä muita Yäk-juttuja. :)

Piia kirjoitti...

Todella suloinen, hauska ja ihanan joulunpunainen kortti <3

SannaS kirjoitti...

Oi wau!! Ihana upea kortti! =)

Mervi kirjoitti...

Ihanan jouluinen ja kiva kuva;-))m

Maaret kirjoitti...

Onnittelut, jos todellakin olet saanut joulukorttiurakan päätökseen näin hyvissä ajoin. Saatte kyllä muut vielä kärsiä ja katsella, kun meikäläinen bloggailee vielä muutamia päiviä joulukortteja, vaikka tosin tuntuu jo siltä, että kohta niistä saa yliannostuksen. Onneksi joulu on vaan kerran vuodessa :):)
Tämä haasteeseen osallistuva kortisi on aivan huikea, tykkään värimaailmasta ja elementtien asettelusta hirmuisesti, korttisi saa oikein hymyn huulille!