Oma blogiluettelo

lauantai 19. joulukuuta 2009

P*skarteluhaaste #19

Ehdinpäs tehdä vielä tämänkin haastekortin jossa pitää olla itse tehty pohja. Pohja on suihkutettu Glimmer Mistillä, väriltään Sherbert...ihanaa marjapuuron väristä. Laitoin värin päälle tuorekelmua mut meni vähän huonosti eikä tullut paljon ryppyjä. Reunan koukeroissa on käytetty Versafinen vintage sepiaa, hiirulainen on tietenkin WOJ:n hiirulainen. Ensin meinasin vielä laittaa jotain koristuksia mutta sitten jätinkin ne pois kun minusta tämä on kaunis ilman niitäkin. Sisälle sitten onnittelut tai mihin tämän käytänkin.
Kiitos niin Merjalle, Pammulle kuin kaikille DT:lle hienoista oivalluksista sekä oikein Rauhallista Joulua kaikille blogissani vieraileville:)

5 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Onpas tuo niin söpönen hiirulainen. Kauniin taustan olet tehnyt ja niin ihanan värisen. Tämä oli taas niin kiva haaste. Mukavaa viikonloppua täällä paistaa aurinko ja pakkanenkin on jo laskenut.

Mira kirjoitti...

Ihana kortti, ja todella kivan värinen. Pohjan olet taas saanut aikaiseksi todella upean ja tuo hiirulainen on ihanan söpö :)

Hauskaa ja rauhallista joulua sinne sinullekin Hilkka!

PS. Kiitos ihanasta kortista :)

Maaret kirjoitti...

Kertakaikkiaan ihastuttava pohja ja niin hyvän värinen! Leimakuva on ihan huippu, munkin oli se omaksi Tampereen messuilta saatava:) Ai niin ja noilla Grungeilla saa näyttäviä koukeroita aikaan:)Korttisi on kokonaisuutena sanalla sanoen ; WAU!

marjukka kirjoitti...

Että olet itse tehnyt tuon pohjan; sanon taas kerran "Olet sinä taitava"!
Oikein mukavaa Joulua sinullekin!

Carola kirjoitti...

Ihanan suloinen kortti, tykkän :)