Oma blogiluettelo

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

No nyt se on päätelty....

ja vuoden työ on valmis. Koville on ottanut ja varoitus nyplääjille: älä katso tarkkaan....tässä on hirmusti virheitä. Pahimman peitin tuolla nappikupilla mutta silti olen itsestäni tosi ylpeä ja uusi työ jo aloitettu:))
Ainoa hankala puoli on kun eilen illalla tein kuperkeikan kauppareissulla ja nyt on vasen ranne ollut tosi kipeä mutta ei luultavasti ole murtunut...ainakin on paranemaan päin. Sohvaa on kuitenkin kiva pidellä ja seurata vaikkapa hiihtokisoja:))

13 kommenttia:

Paulette kirjoitti...

Upea liina, Hilu! Olen itsekin joskus nuorena tyttönä nyplännyt, mutta en varmaan enää osaisi...

Taina kirjoitti...

Hieno on liina ja varmasti isotöinen... minusta ei olisi näin suuren projektin läpi viemiseen. Olen liian hätähousu. harmi, että satutit ranteesi, toivotaan pikaista paranemista. Joskus on hyväksi lököillä vaan sohvalla:))

Pitsihame kirjoitti...

Upea liina kerrassaan!
Toipuminen edellyttää lepoa :)

SannaS kirjoitti...

Kaunis liina!
Pikaista paranemista!! =)

Maila kirjoitti...

Todella kaunis ja suuritöinen. Itse en ole koskaan nyplännyt ....liian hidasta minulle. Ihailtavaa kärsivällisyyttä ja tarkuutta.

Eldanka kirjoitti...

Liinasi on kyllä kaunis!!! Olen vain vierestä seurannut nypläämistä, enkä voi käsittää, miten kukaan niistä pulikoista voi pitää mitään lukua...näköjään joku voi :) Toivottavasti käsi on kunnossa, että homma jatkuu!

Jahnukainen kirjoitti...

Tosi kaunis liina!
Pikaista paranemista ranteelle. Laita siihen kylmää, jos särkee. Vaikka lunta pussiin ja pussi kipeään kohtaan. Niin ja pyyhe väliin, ettei tule paleltumia ;)

Susa kirjoitti...

Kaunista jälkeä! Tykkään!

Kirsi kirjoitti...

Mielettömän upea liina ja varmasti suuritöinen. Kaunis!

Leenamummi kirjoitti...

Kylläpä olet tehnyt hienon liinan! Näyttää niin kotoisalle, äitini oli lähtöisin Rauman maalaiskunnasta ja meillä kotona oli paljon nyplättyjä juttuja, ihania!
Onhan Sinulla piikit kengän alle, ettei uudestaan tarvitse kaatua? Onneksi telkusta nyt tulee kisoja, on jotain ajankulua;)

PäiviR kirjoitti...

Muutama päivä taukoa blogivierailuissa, niin sillä aikaa täällä tapahtunut vaikka mitä...
Toivottavasti kätesi on jo parantunut, olet vain sen verran kova käsityöläinen, että helposti tulee vieroitusoireita, jos joku projekti ei ole koko ajan menossa. :)
Taidokas nypläystyö! En voi kuin ihastella, toiset ne tekee mitä vain...

Anitta kirjoitti...

Hieno liina ! Itselläni ollut vaiheessa jo pitkään taulu pojalleni jossa on kupla volkkari puun alla. Ei ole ollut aikaa eikä inspiraatiota. No jossain vaiheessa.Toivottavasti ranne on jo parempi.

Taava kirjoitti...

Hieno liina, todellakin. Mäkin haluaisin kokeilla nypläystä, vaikka siihen tuskin kimmoketta saan, mutta kaikkeahan pitää kokeilla edes kerran ;-D
Pikaista paranemista!