Oma blogiluettelo

lauantai 20. helmikuuta 2010

P*skarteluhaaste #27

Palapeli on koottu, tällä viikolla olikin luonnoksen laatinut Dt-vierailija Karita, kiitos hänelle. Ihana mallin hän oli tehnyt, minulle tosin tuotti hirmuisia vaikeuksia kokoaminen. Yöllä tätä tein samalla kun kisoja seurailin, päivät ovat nyt kuluneet nyplätessä kun aurinko on paistanut niin hyvin näkee:)
Aamulla oli pakkasta täälläkin -25 ja nyt aivan mahtava auringonpaiste joten kirkkauskin tuo vaikeutta kuvaamiseen kun en malttanut monia kuvia ottaa joten tässä tämä tällä kertaa:)

12 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Oikein ihana kortti, kauniit sävyt olet valinnut :)

Mervi kirjoitti...

Kaunis ja lämpöinen tunnelma kortissasi;-))m

SannaS kirjoitti...

WAU!! Ihana kortti! Kauniit värit! =)

Maaret kirjoitti...

Todella kivasti olet taustapaperit valinnut, leimakuva on IHQ, joten tykkään kvasti kortistasi:)
Ps. Onnittelut :):):)

Paulette kirjoitti...

Upea kortti! Olen tään ennenkin jollekin sanonut, mutta tuo leimakuva saa minut aina hyvälle tuulelle... Pitäisi kai ostaa itsellekin ja laittaa hyvin näkyvälle paikalle..

Ansku kirjoitti...

Ihana kortti!Paulette tuossa yläpuolella vei sanat suustani,että tämä leimakuva todella saa hyvälle tuulelle.On niin suloinen,vaikka oikeita hiiriä en voi sietää..Värivalinnat ovat osuneet nappiin ja muutenkin hienosti onnistunut kokonaisuus.

minde kirjoitti...

No eikö ollutkin aika hankala malli? Mutta kortista tuli söpö.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä hiirulainen on kyllä ylisöpö!! Hienot paperivalinnat olet sen ympärille koonnut. Kaunis kortti!!

PäiviR kirjoitti...

Suloinen kortti! Tämä hiirulainen saa kyllä jokaisen sydämessä pienen värähdyksen aikaan ja hymyn leviämään kasvoille. Kauniit värit ja ihanan raikkaat kukkaset, jotka tekevät korttiisi kevään tuntua.

Marita kirjoitti...

Kaunis kortti. Tykkään erityisesti noista taustapapereista -kauniita ja ihana värisommitelma

Viipula kirjoitti...

Ihana kortti, ja leimakuva niin lutunen=O)

kati kirjoitti...

Ooh, ihana! Mä niin rakastan näitä hiirulaisleimakuvia! =) Johtuiskohan osittain siitä että mulla on vähän samannäköinen hamsteri kotona ;) Upeasti olet yhdistellyt montaa erilaista paperia, mä en osaa noin taitavasti tuota yhdistelyä :) Mitäs talviseen kevät-talveen kuuluu? :D