Oma blogiluettelo

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Kansalaisopiston kevätnäyttely

Viikonloppuna oli täällä päin harrastelijoiden työt näytillä kolmen kunnan alueella ja nyt järjestelyvuorovahdissa oli Pertunmaa. Eilen poikkesin katsastamassa töitä. Ihan selvästi on jo into laskenut siitä mitä se on ollut mutta todella kauniita töitä. Kuvasin oikeastaan vaan meidän sysmäläisten nypläykset ja talvella on ollut myöskin tonttu/peikkokurssi...nää olivat ihania:))

Ison pitsiliinan päällä on pikkuinen valkoinen pyöreä liina erikseen:)
6 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

voi iani linoja, m0nta on sellaista joita voisin tehdä itsellenikin. Minulla on ollut nypläys jo jonkin aikaa tauolla. Inspiraatioita odotellessa. :) Ja nuo peikot, mahtavia. NOita en kyllä osaisi tehdä, ihan äkkiseltäään ainakaan.Vaatisi oikeastaan aika paljon harjoitusta.

Ansku kirjoitti...

Kylläpäs onkin todella kauniita liinoja,tonttusia ja peikkoja!!Järjestettäisiimpä meilläkin täällä kurssi tuollaisten teosta..Tykkään sellaisista lyhytkursseista, joilla oppii tekniikan ja sitten osaa kotona jatkaa harrastusta.
Tottakai saat ottaa vinkkiä siitä kortistani!En takuulla ole muutenkaan ainoa,joka niitä tekee..Mukavaa ja aurinkoista päivänjatkoa sinulle!

Leenamummi kirjoitti...

Kauniita nypläyksiä, täytyy olla tarkka ja kärsivällinen, noin hienoihin töihin;)
Peikot ovat myös todella eläväisen näköisiä. Harmi, kun et muuta kuvannut, jos vaikka sysmäläisen ystäväni mattoja tai muita kudonnaisia olisi sattunut mukaan!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

hei valittelit et ei voi tulostella paksulle paperille mut minä olen sen vanhahtavan kuvan tulostanu ihan kopiopaperille ja sit liimannu siihen tagiin. vaatii vaan kunnollee kuivumisen ja sit kopiopaperi siihen kuvan päälle ja taas tosi hyvä kuivuminen. et ei kuin vaan kokeilemaan.

PäiviR kirjoitti...

Voi mitä käsitöitä ootte saanut porukalla aikaiseksi. Upeita nuo nyplätyt liinat, mutta nämä peikot ja tontut kolahtivat täydellisesti. Noi on upeita ja ihanasti lavastettu elävän näköiseksi itseänsä esittelemään.

marjukka kirjoitti...

Kyllä on taito hyppysissä noiden liinojen ja peikkojen tekijöillä! Ihanat punaiset kynnetkin peikoilla!