Oma blogiluettelo

maanantai 12. huhtikuuta 2010

P*skarteluhaaste #34

Vihdoinkin ehdin väsätä kortin P*skikseen johon vaaditaan kaksi paperia, kaksi haaraniittiä ja kaksi nauhaa. Haaraniitit löytyvät kukkasen sisustasta ja alakulmasta, nauhat rusetista ja leimakuvan alta. Väritin uusilla Distresseillä, olive näyttää ihan keltaiselta...olisikohan pitänyt värittää "paksummalti"? Kyllä minä sitä ensin testasin.Eli värit ovat Crushed olive,Rusty hinge ja Stormy sky. Kasvot ja iho on väritetty jo viime vuonna mökillä, varmaankin Derwentin akvarellikynillä vai millähän toi iho ois, enpä muista . Leimakuva saatu, oli muuten niin iso että meni ajatus uusiks tätä tehdessä :))

5 kommenttia:

Paulette kirjoitti...

Söpö pikkupoika leimakuvassa! Kaunis kortti!

Maaret kirjoitti...

Oi Joi K & Companyn papruja tässäkin ja ihana Hänglarin leimakuva :) Kiva korttikokonaisuus:) Ai teilläpäin ensimmäiset Krokukset nähty, mä bongasin eilen vasta ensimmäiset leskenlehdet ja pari Ritariperhostakin:), joten kyllä se kesäkin vielä tulee. Mökkikausikin lähestyy uhkaavasti......

minde kirjoitti...

Perhosia mäkin oon nähny ja leskenlehtiä... peltohommatkin pian alkaa...

Mutta korttiin...se on nätti, ihana paperi. Jotku Distressin värit näyttää vähän erilaisilta, mitä on ajatellu. Vai tuntuuko se vaan? Kuitenkin mukava niillä on väritellä:)

Merkku kirjoitti...

Ihana kortti!
Hyvät värit ja söpö leimasin! Tykkään hurjasti!

Merkku kirjoitti...

Ja vielä Hilkka, kiitos päivän piristysruiskeesta, humoristisesta ja kivasta kommentistasi!
Oot hyvä tyyppi!!