Oma blogiluettelo

perjantai 21. toukokuuta 2010

Magnolian haaste #16

Ehdinpä kuitenkin eilen iltayöstä tehdä kortin Magnoliahaasteeseen. Halusin laittaa tämän tekstin jotta muistaisimme menneen viikon jäätelökesänä...eihän sitä tiedä jos vaikka helteet olisi tässä. Tarvikkeet ovat kasattu niistä mitä mukaan mökille oli osunut eikä kartonkia sitten osunutkaan mukaan yhtään joten tekstikin piti leimata kellertävälle paperille. Vähän kun käyttää mielikuvitusta niin jotain sentään syntyy:) Luonnosta hiukka käänsin ja kukkiakin laitoin vähemmän kun näytti liialta niin nappasin kaksi pois.

Terveiset myöskin Heinolasta, kävin tänään Taavaa tapaamassa Kätsylän myyntipäivässä. Kohdalleni osui myöskin Anitta A Anivaaran blogista.
Kiitos teille ajastanne :)

11 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Kaunis kortti. Tykkään kovasti, kaikki natsaa hyvin yhteen.

Outi kirjoitti...

Tosi nätti. Tykkään.

Paulette kirjoitti...

Onpa ihana kortti! Ja tuo teksti on tosi osuva... Kun aina muistaisikin kaikki nuo hyvät päivät, onhan niitäkin aika paljon.

Jeenni kirjoitti...

Kylläpäs olit ottanut mökille mukavia tarvikkeita, joista syntyi todella kaunis kortti! Minäkin omistan tuon söpön leimasimen ja olen toteuttanut sillä yhden rojektin...tarttis muistaa päivittää joskunas...

Vai olit käynyt Heinolassa. Kuulosti mukavalta reissulta! Minä lähden huomenna Seinäjoelle... tiedä sitten vaikka kurvaisin Paperinauhan kautta... :o)

Mukavaa viikonloppua!

Annennäpräilyt kirjoitti...

oot kyllä hilu väkässty upeen kortin, muka kiiruussa, aivan ihana ja toi teksti on aivan mieletön, kauniit taustapaprut muuten

Jeenni kirjoitti...

:o)

SannaS kirjoitti...

Oi joi kun on ihana kortti!! Tosi kaunis kokonaisuus!!! =)

Marjorie kirjoitti...

Ihana,kesäinen kortti! Tuo leimakuva on kyllä soma! Toivotaan, että hellettä riittää jatkossakin...

Toukoleeni kirjoitti...

Kortti on kyllä kaunis, eikä ainakaan mun silmään näy mitään kellertävää tekstissä.

Carola kirjoitti...

Kaunis kortti :)

Mervi kirjoitti...

Tosi kaunis, ihanat värit. Kyllä vettä tuli kotimatkalla, ei meinannut eteensä nähdä;-))m