Oma blogiluettelo

perjantai 7. toukokuuta 2010

Piti vähän leikkiä valokuvilla

Vappuna piti kokeilla miten onnistun sateenkaaren kuvauksessa asuntoni yläparvekkeelta, olipa luonnossa tosi mahtavan näköinen:))Muutaman vuoden keskustelun jälkeen ollaan nyt tässä pisteessä että tänään lähtee metsän harvennus ja tukkipuiden poisto kasoihin. Nytpä se aurinko pääsee paistamaan minunkin kuistilleni:)) Nyt on tosi tyytyväinen olo, ehkä ei tänä vuonna tule mustikoita mutta niitähän on pakastimessa runsaasti:))

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia oot saanut napattua.Luonnossa on kiva liikkua.Ihailen näitä<3

Leenamummi kirjoitti...

Upea sateenkaaripari sinullakin!
Kylläpä järeillä koneilla sinulle järjestyy aurinkoa terassille! On se valo vain niin ihanaa ja hyvä, että mutikoitakin vielä on.
Olet ehtinyt tehdä kauniita korttejakin, oikein tyylikkäitä!

marjukka kirjoitti...

Sateenkaari ihan kaverin kanssa, hieno kuva! Sama pitäisi täälläkin tehdä, jotta aurinko pääsisi paistamaan. Sinä saat siitä nyt sitten nauttia!

Outi kirjoitti...

Kiitos kovasti, kun olit käynyt kommentoimassa! Siitä tulee niin hyvä mieli! Kiva, että edes joku käy katsomassa siellä.. Ei ihan turhaan laittele kuvia ja tekstiä sinne.

Joo, mun kortit taitaa olla todella paljon yksinkertaisempia kuin monien muiden kortti-ihmisten, joiden blogeja olen käynyt katsomassa. No, varmasti täältä nettimaailmasta tarttuu jotain uutta minunkin kokeiluihin. Hirmuinen into ainakin on tehdä ja kokeilla kaikkea uuttakin -silti omaa vanhaa tyyliä unohtamatta.

Kertoisitko vielä jonkun nettikaupan, minkä sinä olet kokenut hyväksi ja halvaksi? Jyväskylässäkään ei mitään askartelijan paratiiseja taida olla..

Outi kirjoitti...

Hih! Suosittelen Mehukattia lämpimästi! Odotan innolla, millaisen kortin saat aikaiseksi kisuliinin kanssa..

Outi kirjoitti...

Vielä piti sanoa, että vauvan peppupyyhkeethän toimii loistavasti! Eilen kokeilin. Niitä meillä onkin muutenkin käytössä, kun nuorimmainen on 2 kk (ja vanhempi 1 v 8kk).
Paljon noi boordileikkurit muuten maksaa? Ne on tosi nättejä. Haluaisin kyllä sellasen. Pitää käydä jossain askartelusivulla katsomassa myös niitä Cuttlebugeja ja mitä kaikkee niitä onkaan, kun mulla ei ole mitään hajua niistä. Ne taitaa olla jo arvokkaampia?

Outi kirjoitti...

No vielä näitä kysymyksiä näköjään vaan ilmaantuu jostain..
Eli miksi leimakuva on hyvä leimata juuri akvarellipaperille? Ja mikä ihme on vesisäiliösivellin??
Juu, pienet on tytöt mulla. Haluttiin, et niille tulis pieni ikäero, et olisivat sit läheisiä toisilleen ja olis toisesta leikkiseuraa..

PäiviR kirjoitti...

On ollut hetki, etten ole blogissasi vieraillut ja selailin sitten alaspäin näitä sivuja. Aivan säikähdin alimmaisen kuvan nähtyäni, että mitäs se Hilkka nyt noin on riehunut, mutta onneksi sua olikin ollut oikein ammattilaiset auttamassa... :D