Oma blogiluettelo

maanantai 18. lokakuuta 2010

Aivan ihkua postia saapui

tänään postilaatikkooni eli nimileimasin. Tilasin sen Kirsikalta, hänen kauttaan saa aivan upeita nimileimasimia ja valinnan varaa on---sivupalkissa hänellä tietoa eli laittamalla s-postia. Itse tykkäsin juuri tästä, tämä on aivan ihana! Kiitokset toimituksesta Kirsikalle:)
Jotta minun pienet tilkkutyöni eivät jäisi vastaisuudessakaan ilman nimilappuja niin näitäkin piti tilata lisää Tuotenauhasta Lahdesta. Sieltä saa kans vaikka mitä ja tosi nopea toimitus...edelliset 500 kpl ovat nim. viimeistä vaille loppu. Onhan tässä nyt taas kuudeksi vuodeksi lappusia:)

8 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Mäkin käytin tuota Lahden Tuotenauhaa kun olin käsityöammatissa. Tuotelaput olivat paljon edullisempia mitä muissa vastaavissa yrityksissä.

Nätti on tuo kortteihin käytettävä leimasin :))

-maiju- kirjoitti...

Wau! Nätti on nimileimasi. Pitäsköhän hankkia itellekin joku...

Taina kirjoitti...

Heippa! Samanlaista postia sain minäkin tänään Kirsikalta, eli omalla nimellä varustetut tekstileimat( kaksi erilaista). Pitää julkaista myöhemmin kun ehdin kuvaamaan ne. Mukavaa lokakuun viikkoa sinulle:))

Paulette kirjoitti...

No, nytpä on Hilulla kiva leimasin, että saa nimmarin laitettua kortteihin! Minullakin on pari tuollaista... Ja nuo tuotenauhat...itse tilasin aikoinaan jostain lasten vaatteisiin nauhat, joissa oli heidän nimet ja nimikoin näin heidän vaatteet sekä itse tekemiini ommelluksiin kans jonkinlaiset etiketit...

Apris kirjoitti...

Kauniin oman leiman olet valinnut. Itsellänikin on kolme erilaista ja törmäsin valinnan vaikeuteen...oli niin monta ihanaa mallia.

Outi kirjoitti...

Meillä olikin sitten leimasimet samassa tilauksessa. Mullekin tuli tänään. Tuo sun leimasin oli mulla kakkosvaihtoehtona, mutta päädyin sitten yhteen toiseen. Otin myös osoiteleimasimen. Olen tosi tyytyväinen. Mäkin laitan kuvat blogiin esille, kunhan saan aikaiseksi.

Mervi kirjoitti...

Juu nämä on ihnat , minullakin on jo käytössä! Tuotenauhassa käyn välillä penkomassa löytöjä, sieltä saa myös pitsiä;-))m

Marjo kirjoitti...

Tuollaisen leimasimen minäkin tarvitsisin, ehkä myöhemmin