Oma blogiluettelo

perjantai 29. lokakuuta 2010

Talvista maisemaa ja jouluista tunnelmaa...ehkä

Äitini, 95v haluaa muutaman joulukortin joten tein tänään malliksi yhden jos kelpaisi...täytyy käydä näyttämässä. Magnolian leimasimen ostin jo kesällä Taitopuoti Paperinauhasta, nyt vasta ehdin testaamaan...tosin olen tämän jo kesällä värittänyt.Pohjalla on allakan sivusta talvista maisemaa---harmi tämä loppui nyt, muihin täytyy keksiä jotain muuta.Hiukka valkoista ääriviivatarraa,leimakuvan päällä on Glimmer mistiä suihkutettu. Minusta tämmöiset sopisivat hiukka vanhemmille ihmisille vai mitäs olette mieltä?:)6 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Kaunis ja rauhallinen kortti. Tuo leimasin on todella ihastuttava. Mulla on monta kaveria, jotka tykkäävät vain ja ainoastaan tällaisista perinteisistä korttiaiheista, eivätkä ole vanhoja:))

Kiitos kehuista:)
Rasioita olen päällystänyt konvehtirasioista ja Sinellissä ainakin on myytävänä tukevia pahvirasioita, joita on kiva päällystää ja somistaa. Kenkälaatikothan ovat myös tukevia!

Paulette kirjoitti...

Mielettömän kaunis, rauhallinen tunnelma! Upea kortti kokonaisuudessaan!

Merkku kirjoitti...

Kaunis!
Varmasti äitisi on tyytyväinen.
Hauskaa viikonloppua Sinulle!

Katukettu kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Kiva idea käyttää vanhaa allakan kuvaa taustalla! Mie harkitsin kovasti tätä leimasinta kans, mut ehkä se ei sit vaan ollu tällä kertaa miun juttu... Sie oot kyllä onnistunu tosi hienosti tän leimakuvan kanssa!!!

SannaS kirjoitti...

WAU!!!! Todella upea kortti!!! =)

meiju151 kirjoitti...

Vau, hieno kortti. Taustapaperi on makeeta! Onko oma valokuva?