Oma blogiluettelo

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Hauskat hiihtokisat


Eilen oli kaupungilla pistetty muutamat kadut kiinni ja ajettu lunta hiihtokisoja varten:) Sää oli pari astetta plussan puolella mutta kyllä paleli varpaita ja kohta jo sormiakin kun siellä kolmisen tuntia seisoin ja katselin.En huomannut lehdestä että kilpailut alkoivat vasta klo12 joten menin liian aikaisin. Ohjelmassa oli siis katusprinttiviesti, 14 joukkuetta, dopingtestiä ei ollut...pääjärjestänä tässä oli kuulemani mukaan Ravintola Tukkijätkä jossa oli ostettavissa niin grillimakkaraa kuin muutakin syötävää ja tietenkin juomia joka janoon, lisäksi mukana 23 muuta yritystä ja liikettä. Edellinen vastaavanlainen leikkimielinen kilpailu on ollut 6 v sitten.Nyt ainakin sai suuren suosion---oli tosi hauska juttu!!
Kirkonkylän Kisa voitti viestin. Paras asu palkittiin, osanottajien kesken arvottiin Peltosen sukset. Nuorten kilpailu oli vasta viestien jälkeen mutta oli pakko lähteä pois palelemisen vuoksi.
Tässä muutamia kuvia, ihania asuja, vanhoja hikilautoja, ainakin yhdet sälesukset näin ja naiset hameissa...niin ja ne pukumiehet, kalvosinnapit ja kaikki kera rusetin--unohdin ottaa kuvan...harmi. 

Klikkaa kuvia hiiren oikealla jolloin kuvat suurenee:)
 

 Tässä alakuvassa olevalla peruukkipäisellä miehellä oli eripari sukset, toinen luisteluun toinen tavallinen ja vielä erimerkkisetkin mutta meni kovaa!! Hiihti ilman takkia mutta housujen päällä olivat hienot alkkarit!
2 kommenttia:

-maiju- kirjoitti...

Oho, hienoja asusteita tosiaan. Voin kuvitella, että oli hauskat kisat.

Leikkaan Mervi kirjoitti...

hauska tapahtuma, kivaa varmasti;-))m