Oma blogiluettelo

torstai 29. maaliskuuta 2012

Kakkupala, melkein syötävää.....

Tätä olikin tosi kiva tehdä, ihan innostuin minäkin muutama ilta sitten. Skräpteekin Miia antoi meille Hämeenlinnan tapaamisessa ohjeen, kiitos vaan:) Silloin ei tuota inspistä ollut yhtikäs, jostain se vaan taas kehkeytyi! Paperit ovat viiden vuoden takaa ihan ensimmäisestä lehtiöstä, kukka,perhonen ja puolihelmet ovat hiukka uudempia, samoin leikkurilla leikellyt sivukoristeet:) Kun ei tässä nyt nukuta niin pistänpä yötöinä tämän jo näytille---kohtahan tulee aamulehdetkin:)
Haastan Maaretin , SannaS:n ja Jasun tekemään myös kakkupalan....Mummelin ja Minnan olen jo haastanut!!!!  Omani täytän "kermavaahdolla" ja vien pääsiäiskortin sijasta kylään:))

Edit: Muita valmiita kakkupaloja löydät ainakin heiltä...Apris...Ninarsku, hänen palansa voitti  kun äänestimme! 

10 kommenttia:

-maiju- kirjoitti...

Nam, näyttäpä hyvältä, melkeen vois maistaa. Löytyykös tuohon jotain ohjetta jostain - tai voihan sitä itekin säveltää. Pitänee kokeilla joskus osaisko

mummeli kirjoitti...

Huomenta, oletpas sinä nyt sitten väsännytkin herkullisen kakkupalan. Täytyy yrittää vastata haasteeseen viikonloppuna, siis yrittää.

Apris kirjoitti...

Nam, onpas herkullisen näköinen kakkupala.

Merkku kirjoitti...

Naminaminami!
Ihana kakkupala!

Maaret kirjoitti...

Kiitos Hilu, otan kakkupala haasteen vastaan pienellä varauksella :)
Omasi on onnistunut hienosti, nam:)

jasu kirjoitti...

Minulla jäi Hämeenlinnasta valkoinen valmiiksi leikattu paperi. Täytyisköhän tuo tehdä valmiiksi? Herkullisen näköisen palasen saitkin aikaiseksi.

SannaS kirjoitti...

voi kun on herkun näköinen palanen!! tosi upea kakku!! =)

Minna kirjoitti...

Ihanan aurinkoinen kakkupala:) Haasteeseen on vastattu...

Loreal Blondi kirjoitti...

Ihanan 'suklaiselta' näyttää palasesi! Minä tei omani jo Hämeenlinnassa.

Anonyymi kirjoitti...

No nyt ymmärrän tuon kakkupalajutun. Onpa hauska juttu ja ihan syötävän näköinen, nami maiskista. Mukava ,erilainen tuliainen, voi siinä vastaanottaja hämmästyä ja ennenkaikkea ilahtuu kovasti t. m-l