Oma blogiluettelo

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Kädentaidot-messut Tampereella

Terveiset Tampereelta, ihan oli koko päivän reissu. Illalla kotona onnellisena mutta väsyneenä:)
Tässä muutamia "pieniä" hankintoja. Siis oikeasti minulla oli ostoslista ja melkein kaikki hankin, yhden asian unohdin eikä Copic-tussien sarja vieläkään jäänyt matkaan vaikka Miijja hienosti esittelikin:)
Runsaat kiitokset Mummelille pienistä etukäteishankinnoista Ideaparkista ja todella hyvästä seurasta. Oli jälleen kerran mukava tavata:)
Livenä tutustuin muutamaan blogin harrastajaankin mm Calleen,Piiperoon, Merjaan ja Zazahbellaan, Miijjaakaan en ole aikaisemmin henk.koht. tavannut mutta Maijun olen. Kiitos teillekin kaikille sananvaihdosta ja Miijjalle erityisesti hyvistä ohjeista:)Nämä ostin Taitopuoti Paperinauhasta, on tuossa muutama kukkakimppukin papereiden päällä. Magnolian leimasin on aivan ihana ja Miijja oli tehnyt siitä todella upean kortin.Nämä jäivät käteen Heinikasta, tarrakirjaimia yritän käyttää mummon pienten poikien skräppikirjoihin sitten joskus kun ehdin paneutua..kirjat ovat jo valmiina.Nämä olivat mun ekat ostot kun messuille menin eli Hämeenlinnan Skräpteekistä ostin nämä.

Alimmaiset 3d-tarrat, hyvää joulua-leima, pienet kuviosakset sekä tuon puuleimasimen ostin Sinellistä. Puuleima oli muuten viimeinen, se lähti siitä demoilijan työpöydältä minulle kun mistään ei enää muita kappaleita löytynyt:)

Lisäksi etsin valkoisia suoria äärviviivatarroja mutta niitä en löytänyt. Color corea piti ostaa mutta se unohtui. Niin eikä yhtään leimasinta ollut ostoslistassa mutta kaikki rahat eivät menneet...hyvä minä:))

12 kommenttia:

Taina kirjoitti...

MOI Hilu! Kivoja hankintoja olet tehnyt...saman taloleiman ostin itsekin.Harmi kun oltiin eri päivinä, olisi ollut mukava tavata ihan livenä. Ehkä sitten helmikuussa leimailutaivaassa??

Maila kirjoitti...

Ois' kyllä ollut kiva tavata...minäkin olin nimittäin Terhin kanssa messuilla ja ihan koko päivän. Mummelin, Piiperon, Miijjan näin ja tietysti Maijun. Aika pitkä tovi tuli pyörittyä Heinikan ja paperinauhan kojuissa ja hankitojakin tulitehtyä.....

maiju kirjoitti...

Hienoa Hilkka... sulta säästyi rahaakin ;)
Oli kiva tavata taas ;)

maiju kirjoitti...

Hilkka... jos et saa sitä lehteä teiltä.. niin muista, että Crafticaan on tulossa joko ti tai ke... Joten seuraapa tilannetta sieltä.

marjukka kirjoitti...

Kylläpä tarttui mukaasi paljon hienoja juttuja, mutta silti jäi vielä rahaa seuraavaankin kertaan. Sinä taisit olla hintatietoinen ;D

mummeli kirjoitti...

Oi miten oletkin saanut upeita tarvikkeita kassiin, on meillä tullut jotain samojakin hankintoja. Kiitos Hilkka taas kivasta seurasta, sinua on aina niin kiva tavata. Nyt vain ahkeroimaan, yritän jo saada siitä piparitalosta korttia mutta ei näytä oikein julkaisukelpoiselta.

Mira kirjoitti...

Voi miten ihanan paljon kaikkea kivaa olet löytänyt sieltä messuilta mukaasi!
Kyllä noilla kaikilla on taas kiva tehdä upeita kortteja :)

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Hienoja ostoksia on näköjään löytynyt sinun matkaasi, minä lähtiessä katselin tuota minun askartelu huonettani, ja päätin ettei mitään enää lisää. Minä maltoin mieleni, enkä korttiaskarteluun laittanut rahaa kuin kuusikymmentä viisi senttiä. Lankoja ostin sitä reilummin, sekä kolmet puiset puikot lähtivät myöskin matkaani.

Maaret kirjoitti...

Waude mitkä ostokset, siis ihan huippuhyviä kaikki! Just samaisen lumihiutale leimasinsetin ostin itsekin ja tykkään myös käyttää noita Mementon musteita.

Paukku kirjoitti...

Oletpa sinäkin hankintoja tehnyt monien muiden mukana. Kiva kun pysyit budjetissa...minä en.

PäiviR kirjoitti...

Sulla taisi olla aika laajasti suunniteltu budjetti, kun noin paljon ihania juttuja sait ja vielä ylikin jäi :).
Kiitos rohkaisevista sanoistasi kouluongelmaan. Meillä on kyllä pojalle nimettynä sydämellään työtätekevä naishenkilö avustajaksi, mutta tuntuu nyt, että ylemmässä tahossa on jotain vialla...
Mulla on varmaan stressinsietokyky aivan nollassa, eilen illalla alkasi särkemään silmää aivan älyttömästi ja lisäksi aamulla heräsin täysin silmä punaisena. Kävin jo lääkärissä, diagnoosina jokin ruusu, voi äly. Nyt sain jotain tabletteja ja vielä silmätippoja hoidoksi. Stressi ei sovi mulle!

Tarja kirjoitti...

Ihania ostoksia! Nuita lumihiutaleita olen katsomut sillä silmällä itsekin, pitisiköhän ne hankkia, ovat niin kauniita. Ja hienoja kortteja roppakaupalla on näköjään syntynyt :D