Oma blogiluettelo

keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Kynttilöiden koristelua

Kynttilöiden koristelua myöskin askartelukurssilla harjoittelin...nämä on tehty siirtokuvilla ja kynttilälakkaa sitten päälle. Ajatus on myös tehdä servettitekniikalla kun ehdin ja löydän jostain jouluisia servettejä. Hiukka on kuvaaja ollut vinossa eikä kynttilät. Kyllä kaikki on nykyisin helppoa, tarvitsee vain kuvat liotella ja antaa kuivua seuraavaan päivään ja sitten lakkaus:)

13 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Oletpa kauniita kynttilöitä tuunaillut. Montaa olen minäkin kokeillut, mutta en koskaan ole kynttilöitä koristellut. Upeita kortteja valmistuu sinulla oikein liukuhihnalta...olet ollut ahkera.

Miijja kirjoitti...

Kylläpäs sinä olet ollut ahkerana, ihania kortteja valmistunut paljon ja vielä kynttilöitäkin olet tehnyt. Nämä kynttilät ovat kyllä niin kauniita, että täytyy tällä tekniikalla itsekin kokeilla-kiitos siis inspiraatiosta :)

Ja kiva oli treffata Tampereella, jotenkin jännän kuuloista oli, kun kerroit, että minä olin ensimmäinen blogituttusi :) Niin se aika vaan vierähtää :)
Kertaan seuraavaan... :)

Tarja kirjoitti...

Kauniita ovat :)

Maila kirjoitti...

Oletpas Sinä ahkeroinut, kauniita kortteja vaikka kuinka paljon ja kynttilöitäkin....pitäis varmaan itsekin koristella muutama kynttilä ja tikkuaski.

Tuija kirjoitti...

Todella ihania kynttilöitä olet tehnyt.

mummeli kirjoitti...

Täällähän on oltu oikein ahkerana, valmistunut vaikka mitä. Kauniita kortteja ja ihania koristeltuja kynttilöitä. Olis varmaan jo aika koristella ne viimevuonna ostetut kynttilät jotka jostain syystä on vielkin valkoisena vain. Saiskohan sinulta tuota inspistä puseroon.

Maaret kirjoitti...

Voi Hilu, just eilen ystävän kanssa keskusteltiin näistä kynttilöistä ja niiden kortisteluista. Pitää ottaa vaan taas tarvikkeet esille ja panna töpinäksi, ettei käy niinkuin Mummelille viime jouluna :):):)
Todella kauniita kuvioita olet laittanut, oletko testannut palaako siirtokuvilla kynttilät yhtä kauniisti ja turvallisesti, kuin silkkipaperillakin koristellut?

Marjo kirjoitti...

Kauniita, samoin kun edellisen jutun kortitkin. Paljon olet saanut aikaiseksi. ;)

AN kirjoitti...

Todella kauniita nämä sinun kybttiläsi--minulla myos olisi tuo askare edessä!!

Heli Matero kirjoitti...

Erittäin kauniita kynttilöitä.

marjukka kirjoitti...

Onkohan jotain, mitä et osaa tehdä? Nämä ovat oikein kauniit!

Satu kirjoitti...

Kauniita kynttilöitä. Hyvä lahjaidea.

Jeenni kirjoitti...

Kylläpäs täällä ollaan oltu taas ahkeria! Olet tehnyt todella kauniita joulukortteja ja kynttilöitä!!!