Oma blogiluettelo

tiistai 3. marraskuuta 2009

Kun mikään ei riitä

Minulle nimittäin joten täällä Kansalaisopisto järjestää myöskin Askartelu-kortti-kynttilä sekä korujen tekokurssin. Eilen illalla oli ensimmäinen kokoontuminen joten minäkin ns. "jouduin" syventymään näihin 3D-kortteihin. Leikkaamaanhan minä en ala joten tein valmiista stansseista jo yhden , samasta arkista saa kolme. Lupasin ensi viikolla koristella edes yhden kynttilän, kaikki tällainenkin näyttää nykyisin olevan aivan liian helppoa. Naiset tekivät tosi kauniita kynttilöitä, koruihin en aio sotkeentua, pieniin valmiisiin rasioihin kylläkin:)Tämmösiä valmiita korttisysteemejä ostin pari, ei muuta kuin koristukset ja taittamalla kirjekuoreksi sekä postiin:) Tästä vielä viimeistely puuttuu mutta periaate n äkyy:))

7 kommenttia:

Susa kirjoitti...

WAU!!! Upeita kortteja, alempi on mun suosikki!!! Aiva siis ihana!!

marjukka kirjoitti...

Aika hieno ja jännä idea tuo alimmainen!

Mira kirjoitti...

Vai tälläseen se sinäkin innostuit :)
3D-kortit on kyllä hauskoja, tuo leikkaaminen se vaan vie aikaa urakalla..
Kivat ja kauniit kortit sait aikaiseksi, täytyisi itsekin koittaa saada inspiraatiokin noihin kortteihin. On ollu vähän ideat hukassa...
Tuo alimmainen on kiva idea. Täytyykin tähystellä mistä moisia löytyisi.

Jeenni kirjoitti...

Kauniita kortteja! Näissä on kiva tunnelma.

Marjo kirjoitti...

Ihania kortteja samoin sinun patalaput ovat todella kauniita!

PäiviR kirjoitti...

No näiden korttien jälkeen innostut varmasti 3d-korteista, näillä korteilla sait mut ainakin jo yritystä harkitsemaan:). Upeita siis ovat!
Otsakkeesi herätti kyllä heti uteliaisuuden, niin mikä ei riitä, mutta sehän selvisi tekstistäsi. Hauskasti kirjoitettu. Meinasin myös ilmoittautua Kansalaisopiston havukursseille, mutta sitten en viitsinytkään sitouttaa itseäni aikatauluun.
Mulle tuottaa noi aikataulut melkoista stressiä. Parhaiten sopii nimittäin sellaiset harrastukset luonteelleni, jossa ei tarvitse katsoa kelloa, niin no suunnistus vielä menee, kun lähtöajassa on noin 1,5 h myöhästymisvara:).

Västäräkki kirjoitti...

Ihana tuo oikeanpuoleinen, jossa lapset vetävät pulkkaa. Upea tunnelma, ja tosi kaunis kortti!