Oma blogiluettelo

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Askartelutapaamisessa

Kerrankin otin itseäni niskasta kiinni ja niinpä istuin bussiin ja suuntasin kohti Jyväskylää. Askartelu Amalian Mira oli järjestänyt Papruilu-tapahtuman. Oli tosi inspiroivaa käydä siellä hiukka ihan ostoksilla vaan:) Muutamia kuvia maltoin napata---eivät mitään taideteoksia---mutta jotta uskotte että kyllä siellä olin minäkin:)
Etualalla Sinellin myyntipiste, Miijja (mihinkähän lie kadonnut )oli hiukka näyttämässä hienoja ideoita...mehän Mummelin kanssa laitettiin kaikki korvan taa.

 Kiva oli tutustua myös livenä Leenamummiin, Juuliaan, Taru-äiti istui vastapäätä joten puuttuu kuvasta. Kiitos teille kaikille, nuoresta neidistä tulee tosi taitava korttien tekijä, leimauskin osui kohdalleen just eikä melkein:)
Kiitos myös Callelle ja Johannalle:) Samalla anteeksi Mummeli ja Johanna kun hiukka vettä läikyttelin teidän pöydälle...onneksi eivät ostokset kastuneet!
 Eihän sitä nyt koko päivää jaksa ilman että käypi välillä haukkaamassa jotain suuhunsa. Kuten huomaatte Mummeli oli jälleen paikalla Johannan kanssa:)
 Sokoksen edessä meitä vastaan pisteli orava ja niinpä sai orava kainaloonsa Callen ja Mummelin.
Ihana tuuhea häntä näköjään ei tullutkaan kuvaan:)

9 kommenttia:

-maiju- kirjoitti...

Kiva tapahtuma varmaan, ehkä vielä joskus minäkin johonkin menen.
Heh, sulla onkin ollu oikeen iso nälkä, mikäli kuvassa oleva pizza on sinun. Nyt tuli hirvee nälkä, pitänee mennä syömään pizzaa... ei vaiskaan, jääkaapissa on eilistä herkkuruokaan vielä paljon jäljellä, sitä lämmittämään.

Pitsihame kirjoitti...

Kiva kun pääsit tutustumaan Jyväskylän tapahtumaan. Ainahan noista saa ideoita ja kivaa mieltä kotiviemisiksi:))

mummeli kirjoitti...

No jopas oletkin laittanut näitä kuvia oikein riittävästi. Kyllä ne on ihan jees. Oli kyllä tosi kiva kun kerrankin lähdit mukaan ja meillä oli vielä niin kivaakin että nyt voit sitten uskoa miksi minä vanhus olen melkein joka paikassa mukana joten ruikutan sinutkin taas seuraavaankin juttuun mukaan. Tuli naurettuakin oikein kunnolla kun Pirjo yritti opettaa mulle askartelun hienouksia, voi itku. Mahtava päivä. Seuraavaa odotellessa.

Mervi kirjoitti...

No varmaan oli kivaa ja ilmakin näyttää ihan hyvältä, täällä niin kylmää ja kosteaa.
kiitos onnitteluista;-))m

Maaret kirjoitti...

Kiva postaus Hilu. Nyt kun olet jo Mummelin ja Callen kanssa viettänyt mukavan päivän, niin oliskohan pian sitten meidän muiden vuoro, yhteistä tapaamista odotellessa:)
Ps. Minä tyttö tein koko viikonlopun ajan puuhommia, että saadaan tupa ja sauna pidettyä lämpimänä ainakin pari seuraavaa vuotta :):):)

Anemone kirjoitti...

Siellä minäkin palloilin yli neljä tuntia :) Eipä tunnistettu toisiamme...:) Löytyikö ostettavaa?? Minä löysin vähäsen :DD

Mira kirjoitti...

Kiva kun pääsit mukaan! Kyllä oli mukava päivä, kaikesta kiireestä huolimatta!

Outi kirjoitti...

Hei, minäkin olin siellä! Lie vaikka nähtykin, mutta kun en tiedä, minkä näköinen olet! Ja kun oikein tarkasti katsoo tuota sinun ensimmäistä kuvaasi, niin siellä minä olen takana oikealla, suht mustassa asussa ja beigeissä saappaissa.. Hih! No johan sattui!

Outi kirjoitti...

Siis KK:ssahan sulla on sama kuva kuin blogissa ja facebookista jostain syystä se sanoi,ettei sinun nimistä ihmistä löytynyt. Mitähän olen taas tupeksinut...