Oma blogiluettelo

tiistai 24. toukokuuta 2011

Harjoittelua harjoittelun vuoksi

Ihan meinasi inspis loppua tätä korttia väännettäessä! Tuntui siltä kun en ikinä olisi tehnyt yhtään korttia, itse piti kaikenmaailman väkerryksiä koettaa...no valmistuihan se jotta saan huomenissa postin kuljettamaksi:)

10 kommenttia:

pipertäjä kirjoitti...

WAU! Minä tykkään! Ihanat värit!:)

Merkku kirjoitti...

Aivan upea kortti!
Kyllä puurtaminen kannatti!!!!!

Viipula kirjoitti...

Oikein kaunis kortti, ihanat nuo kiekurakuviot!

Anemone kirjoitti...

Wautsi!! Kyllä kannatti vääntää..:)Niin upean värinenkin. Kyllä saaja varmasti on ihastuksissaan kortista ! Mikä lie minuakin nyt vaivaa kun ei meinaa osata kun pyörittää tarvikkeita pöydällä :)

-maiju- kirjoitti...

Erittäin kaunis kortti. Ei ole voinut inspis loppua, koska noin hieno lopputulos.

Maaret kirjoitti...

Tyylikäs kortti, kaikki siihen kulutettu aika ja voimavarat on kannattanut:)

Merkkari kirjoitti...

Suloinen kortti todellakin. Minun on aina niin vaikea tehdä korttia ilman väritettyä leimakuvaa. Sinä olet onnistunut loistavasti!

Pitsihame kirjoitti...

Todella kaunis korttihan tästä muodostuikin, vaikka itse olet ollut epäilevä! Näkyy, että olet käyttänyt kortin tekoon runsaasti aikaa:)

SannaS kirjoitti...

voi miten kaunis ja tyylikäs kortti!! upea juhlava kokonaisuus!! =)

Tirpuunen kirjoitti...

Hieno kortti kun mikä, kyllä kannatti nähdä vaivaa! Ja kiitos taas ihanasta kommentistasi blogissani. Harmi juttu, kun sulta meni ohi se korttien myyntiin saaminen. Mun on vähän vaikea saada omiani myytyä, mutta en ole rohjennut mennä kysymään paikallisesta kukkakaupasta, ottaisivatko myyntiin. Mulla ei taida olla aikaa tehdä kuitenkaan kovin montaa korttia viikossa. Enkä kyllä tiedä, ottaisivatkokaan.