Oma blogiluettelo

maanantai 30. toukokuuta 2011

Hankintoja viime lauantailta

Näitä ihanuuksia tuli hankittua, muutama Pion Design-paperi sekä vintagekuvia--jouluisia,stanssi, Deco lii-hilettä ja True Snow---nämä ostin Heinikasta. Ai niin ostin pari palaa myöskin ohuisiin stansseihin laitettavaa ohutta "foamia"---en muista sen nimeä, mutta hyvää on testasin jo.

 Nämä hankin Sinellin osastolta kun Miijja näytti kuinka voisi tehdä vaikkapa joulukortteja. Pastaa ihan kunnon purkki 500ml, akvarellipaperia, Distressejä ja Sticklesin karkeampijakoista--olikohan se näin--kimalleliimaa . Illalla jo kokeilin pastajuttua mutta ensimmäinen ei ihan onnistunut vielä--lisää harjoituksia!


 Nämä löysin Paperitaivaasta kun Mummeli huusi Hilkkaa , näitä olet aina kaivannut!! Testasin jo tuon perhosstanssin---tulee aivan ihgu perhonen ja kun siinä on se "tarra" lisänä niin irtoaa kaikki pienet palat tosi hyvin. Tämä oli minun himotuin ostokseni!!!


Ja tietenkin perhosleimasetti Purppurataivaan Mirvalta tarttui heti mukaan:)
 

7 kommenttia:

Maila kirjoitti...

Onpa kivoja ostoksia. Itse olen himoinnut noita perhosia saattaa olla, että hankinkin niitä vielä

Merkku kirjoitti...

Sähän oot pistänyt tilin sileeksi!
Hyviä hankintoja ovat!!!
Ei muuta ku kokeilemaan!

-maiju- kirjoitti...

Ihanat ostokset (kuolaan täällä ruutua märäksi...).
Jos olis laitteet, niin heti tuon perhosstanssin hankkisin ja tekisin kasan perhosenaihioita... Vaan eipä ole semmoisia vehkeitä mulla, enkä varmaan koskaan raaski hankkiakaan. Kuolaan sitten vaan muiden juttuja :)

Mervi kirjoitti...

Hienot ostokset, kyllä nyt piisaa kivaa sadepäivän tekemistä
loppusiivousta tekemässä;-))m

Maaret kirjoitti...

Herkku ostoksia! Onneksi en päässyt paikalle, olisin taas paljon, paljon köyhempi. Totuuden nimissä on kuitenkin tunnustettava, että Sinelliin tuhlasin tänään kyllä muutaman kympin :):)

meiju151 kirjoitti...

Ihanan kivoja ostoksia!!

Anitta kirjoitti...

IHania ostoksia olet sinäkin tehnyt. Juu tuo perhonen on kyllä himottavan ihana...